Mama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTO

  • 2179 afişări
14 mai 2018

Mama lui Ethan Hawke îşi vinde casa din România. Cât de frumoasă este proprietatea FOTO


Galerie foto

vezi galeria 9 foto

Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, a decis să vândă frumoasa casă pe care o are în Dealu Mare, judeţul Buzău.
 

Foto: Facebook
„Trebuie să-mi vând casa, care este la o oră şi 20 de minute la nord de Bucureşti. Este un loc minunat, pe un deal din regiunea viticolă Dealu Mare. Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoaşteţi căutaţi o casă de vacanţă într-un sat vechi, departe de nebunia congestionată a drumului 1A, vă rog să transmiteţi mai departe aceste informaţii. Am restaurat complet şi am extins căsuţa tradiţională din secolul al XX-lea. Dacă sunteţi interesaţi, contactaţi agentul”, scrie Leslie Hawke într-un mesaj postat pe pagina personală de socializare.

Casa are centrală pe gaz dar şi sobă pe lemne, ferestre termopan realizate de un localnic, două surse de apă, adică o conductă municipală şi un puţ propriu, două dormitoare la etaj, fosă septică modernă, o livadă de migdali, nuci, pomi fructiferi şi mesteceni.

Leslie Hawk este stabilită în România de 18 ani, unde se ocupă de activităţi umanitare prin intermediul Asociaţiei OvidiuRo. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: leslie hawke , casa
Comentarii / 1
  • Job de viitor pentru multi tineri! Cautam urgent oameni care vor sa castige SIGUR bani, intr-o activitate simpla, lansata in martie 2018. Trimiteti mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa de email: https://www.facebook.com/shop.booky/

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!