Secrete privind zborul cu avionul de care călătorii nu au nici cea mai mică idee

  • 2750 afişări
Secrete privind zborul cu avionul de care călătorii nu au nici cea mai mică idee

25 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Fiecare profesie are propriile sale secrete, iar angajaţii unei companii aeriene nu fac excepţie. Totuşi, unii dintre aceştia au acceptat cu bucurie să împărtăşească câteva detalii cu privire la aspectele pe care călătorii nu le află niciodată. Adevarul.ro potrivit Brightside.me a realizat lista celor mai interesante secrete pe care însoţitorii de zbor nu le destăinuie pasagerilor:

Încuietorile nu protejează bagajele de furt. Ataşarea unui sistem de blocare pe fermoarul genţii de voiaj este inutil, deoarece poate fi uşor de desfăcur cu un pix sau un creion. Mai mult, această metodă poate deteriora fermoarul în timp.

Nu toate defecţiunile minore sunt reparate imediat. Nu îţi imagina că îşi asumă cineva răspunderea pentru o aeronavă care decolează dacă nu este într-o stare ce poate asigura un zbor sigur. Totuşi, defecţiunile minore, care nu afectează siguranţa, sunt lăsate pentru atunci când nu vor produce întârzieri ale zborurilor.

Motivul pentru care există mânere lângă uşile din avion. Mânerele din avion sunt destinate însoţitorilor de zbor, în caz de panică la bord. Atunci când se pregăteşte ieşirea de urgenţă, oamenii panicaţi pot face gesturi bruşte, care ar putea duce la alunecarea însoţitorilor de zbor din avion.

Căpitanul şi co-pilotul sunt hrăniţi în mod diferit. În cazul în care unul dintre cei doi este otrăvit, fiind în imposibilitatea de a pilota aeronava, va fi înlocuit de către celălalt. Cu toate acestea, metoda nu se aplică la toate companiile aeriene.

De ce sunt pasagerii rugaţi să-şi oprească telefoanele mobile. Este destul de puţin probabil ca un telefon să provoace o defecţiune a avionului, acesta fiind doar un mit. Dar, cu siguranţă, utilizarea telefonului mobil poate perturba semnalul sistemului radio, împiedicând piloţii să audă informaţii importante de la dispecer.

Uşa grupului sanitar poate fi deschisă cu uşurinţă din exterior. Întotdeauna există un comutator special pe uşă, ascuns sub semnul care indică existenţa grupului sanitar. Acest lucru nu încalcă drepturile asupra vieţii private a pasagerilor, fiind necesar pentru a evita spargerea uşii în cazul în care cineva se simte rău în interior.

Cea mai bună zi pentru a cumpăra bilete. În zilele de marţi, miercuri, şi sâmbătă biletele sunt mai ieftine decât de obicei.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: secrete , zbor , calatori , companii aeriene
Comentarii / 1
  • Oferta actuala: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!