TOP 3 destinaţii spectaculoase din România pentru care să optezi vara aceasta

  • 716 afişări
TOP 3 destinaţii spectaculoase din România pentru care să optezi vara aceasta

15 mai 2017 Alexandra Necsoiu

Nu e nevoie să străbaţi mii de kilometri şi să scoţi din buzunar mii de euro pentru o vacanţă de vis. România are suficiente locuri care merită a fi vizitate, iar vara aceasta, mizăm pe natură şi lăsăm de-o parte aglomeraţia urbană. Iată trei destinaţii superbe din România perfecte pentru vara aceasta.

Tunelul Dragostei. Situat între Caraş-Severin şi Oţelul Roşu, denumit după cel din Ucraina este un loc perfect pentru îndrăgostiţii care se pot bucura aici din plin de natură, nestingheriţi, pot face fotografii spectaculoase sau pur şi simplu pot admira peisajul care te lasă fară suflare.

Rozariul de la Mândruloc. La Mândruloc, lângă Arad, există un rozariu cu peste 3000 de soiuri de trandafiri aduşi din toate colţurile lumii. Oricine poate vizita acest parc şi se poate bucura de mirosul îmbătător al diferitelor specii de trandafiri, precum soiul german Kordes, trandafiri "Shakespeare", un soi englezesc sau chiar şi soiuri româneşti , cum este cel creat de Wilhelm Muhle la Timişoara în 1888.

Ochiul Beiului. Lacul Ochiului Beiului se află în Parcul Naţional Cheile Nerei Beuşniţa şi este înconjurat de munţii Aninei şi Locvei. Provenienţa acestui lac este carstică şi forma lui este una de cuvă. Lacul este alimentat de un izvor care îl împiedică să îngheţe iarna şi are o culoare turcoaz care îi oferă un aspect deosebit. Se spune că lacul este fermecat şi că în noaptea de Sânziene aici vin ielele să se îmbăieze şi să danseze până în zori de zi.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vara , romania , natura , destinatii
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!