Vrei o viaţă liniştită şi o casă la munte?! Primeşti 21.000 de euro de la stat dacă te muţi aici

  • 743 afişări

Vrei o viaţă liniştită şi o casă la munte?! Primeşti 21.000 de euro de la stat dacă te muţi aici

22 noiembrie 2017


Galerie foto

Vrei o viaţă liniştită şi o casă la munte?! Primeşti 21.000 de euro de la stat dacă te muţi aiciVrei o viaţă liniştită şi o casă la munte?! Primeşti 21.000 de euro de la stat dacă te muţi aiciVrei o viaţă liniştită şi o casă la munte?! Primeşti 21.000 de euro de la stat dacă te muţi aiciVrei o viaţă liniştită şi o casă la munte?! Primeşti 21.000 de euro de la stat dacă te muţi aici

Dacă eşti adeptul unei vieţi liniştite, într-un sat idilic de munte, aceasta este soluţia pentru tine.
 


Confruntate cu depopularea, autorităţile din Albinen, Elveţia, sunt gata să dea 21.000 de euro pentru fiecare adult şi 8.500 de euro pentru un copil pentru a se muta aici. Momentan, în idilicul sat mai sunt doar 240 de locuitori, iar şcoala este închisă pentru că numărul copiilor e prea mic ca ea să mai funcţioneze, scrie The Telegraph.

Pe lângă bani, autorităţile spun că toţi cei care vin aici se pot bucura de o viaţă liniştită şi aer curat de munte.

Aşa cum era de aşteptat, există însă şi condiţii pentru a fi primit în sat: trebuie să ai până în 45 de ani, să locuiască aici cel puţin 10 ani şi să aibă bani pentru a cumpăra sau a construi o locuinţă în sat.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: elvetia , sat
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 11 decembrie 2017 / 10:20

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!