Valentina Pelinel. ”Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri”

  • 10604 afişări
06 octombrie 2017


Valentina Pelinel. ”Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri”

Galerie foto

Valentina Pelinel, despre noua ei viaţă. ”Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri”Valentina Pelinel, despre noua ei viaţă. ”Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri”Valentina Pelinel, despre noua ei viaţă. ”Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri”Valentina Pelinel, despre noua ei viaţă. ”Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri”

 

Valentina Pelinel a vorbit deschis despre viaţa ei personală.


Valentina Pelinel, fost model de renume internaţional, este acum mama unui băieţel  pe nume Milan şi susţine că noul său rol îi ocupă tot timpul.

”Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naşte, voi renunţa la apariţiile mondene. Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării şi multă culoare”, mărturiseşte Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deşi nu s-a bucurat de prea multe vacanţe în ultima perioadă, Valentina susţine că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

”Am fost la detox. Am ţinut o cură pentru că nu mai ţinusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Şi Milan mânca, aşa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios.  Şi eu stăteam cu sucul pentru detox în faţă şi-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă”, spune Valentina Pelinel râzând.

Despre cât a slăbit după sarcină şi după detoxifiere, despre micuţul Milan şi familia ei, Valentina Pelinel vorbeşte pe larg duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pelinel , milan
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!