ONE Mom - pentru o mamică informată

 • Ce paşi trebuie să urmeze un cuplu care face FIV ONE Mom Ce paşi trebuie să urmeze un cuplu care face FIV

  În România unul din şase cupluri suferă de infertilitate. De multe ori, pentru acestea, soluţia de a concepe un copil o reprezintă procedura de fertilizarea în vitro (FIV).

 • Ce trebuie să ştii dacă răceşti pe parcursul sarcinii ONE Mom Ce trebuie să ştii dacă răceşti pe parcursul sarcinii

  Răceala nu este niciodată plăcută mai ales atunci când eşti însărcinată. Exista peste 200 de virusuri care pot cauza "răceala", o infecţie a tractului respirator superior. Schimbarea dintre anotimpuri aduce dupa sine si o predispozitie pentru raceli deoacere sarcina suprimă sistemul imunitar. Dr. Silviu Istoc explica care sunt complicatiile racelilor in sarcina si care este tratamentul corect.

 • Parc de distracţii indoor în Bucureşti ONE Mom Parc de distracţii indoor în Bucureşti

  Divertiland Playland, cel mai mare parc de distracţii indoor şi-a redeschis porţile în această săptămână în zona Pipera, marcând cel de-al doilea sezon de divertisment. Aceeaşi locaţie ca anul trecut, cu o suprafaţă totală de peste 5.000 mp, atracţii unice pentru copii şi adulţi.

 • Varsta ideala pentru a deveni mama Vreau bebe Varsta ideala pentru a deveni mama

  Daca nu esti inca mama, probabil te intrebi care este varsta ideala pentru a concepe un copil.

 • Fanbook îi provoacă pe cei mici la o întâlnire despre istorie ONE Mom Fanbook îi provoacă pe cei mici la o întâlnire despre istorie

  Fanbook, clubul de lectură pentru copii care îşi propune să le stârnească acestora plăcerea pentru lectură, demarează pe 24 octombrie o nouă serie de întâlniri, abordând în premieră cărţile cu tematică istorică. “Izvoarele istoriei” este un modul iniţiat şi susţinut de către La Fântâna în cadrul Fanbook, proiect construit şi dezvoltat de către CSR Mindset şi Humanitas.

 • Top 10 nume de fete care sunt „predestinate succesului” ONE Mom Top 10 nume de fete care sunt „predestinate succesului”

  Există nume predestinate pentru succes, mai ales in cazul fetelor. Iata un top al primelor 10!

 • 6 lucruri pe care nu trebuie să le faci atunci când ai un bebeluş

Copilul tău 6 lucruri pe care nu trebuie să le faci atunci când ai un bebeluş

  A fi părinte este o sarcină destul de dificilă întrucât responsabilitatea pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor revine de cele mai multe ori mamei. Mama îşi păstreaza rolul şi importanţa în viaţa copilului la orice vârstă – este gata să îşi protejeze puiul, cu riscul de a exagera.

 • Programele toamnei la Disney Junior ONE Mom Programele toamnei la Disney Junior

  Juniorii voştri vor avea, din această lună, un nou motiv de bucurie, căci Diney Junior şi-a anunţat programele toamnei. „Doctoriţia Pluşica” şi „Sofia Întâi” vin cu episoade noi, iar filmele marca Disney îi vor cuceri în fiecare duminică. Vezi şi ce alte surprize a mai pregătit Disney Junior.

 • Prima platformă online de logopedie ONE Mom Prima platformă online de logopedie

  Când părinţii constată că micuţii lor întârzie să vorbească pentru prima dată sau întâmpină dificultăţi de pronunţie a cuvintelor, soluţia specialiştilor este apelarea la un logoped; şi cum timpul este destul de limitat în societatea actuală, iar Internetul a devenit prima sursă de ajutor, s-a lansat vorbestecorect.ro - prima platforma online de logopedie din ţară, care se adresează atât părinţilor şi copiilor, cât şi logopezilor din România şi din Republica Moldova.

 • 5 alimente pentru creşterea fertilităţii Vreau bebe 5 alimente pentru creşterea fertilităţii

  Dacă îţi doreşti să devii mămică şi ai început să îţi pui întrebări legate de fertilitate, sfatul nostru ar fi să adopţi un stil de viaţă cât mai sănătos şi mai activ. În plus, se pare că există şi câteva alimente pentru creşterea fertilităţii, sporindu-ţi şansele de a rămâne însărcinată.

 • VIDEO Distracţii pentru juniori: Cinema 9D şi night tour în parcul dinozaurilor ONE Mom VIDEO Distracţii pentru juniori: Cinema 9D şi night tour în parcul dinozaurilor

  Dino Parc Râşnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud - Estul Europei, a pregătit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici şi mai mari: două cinematografe, dintre care unul 9D, şi posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte.

 • Temele pentru acasă, o povară pentru elevi. Cum rezolvi problema ONE Mom Temele pentru acasă, o povară pentru elevi. Cum rezolvi problema

  Elevii din România afirmă că alocă 7 ore pe săptămână pentru temele de acasă, în comparaţie cu 14 ore pe săptămână, atât cât alocă elevii din Shanghai (China), cel mai performant sistem de educaţie din lume, potrivit studiilor Programului pentru evaluarea internaţională a elevilor (PISA), realizate de Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD).

 • Vitamina D în alimentaţia celor mici ONE Mom Vitamina D în alimentaţia celor mici

  Vitamina D este sintetizată în mod natural de organismul nostru, dar cu o condiţie, trebuie să ne expunem la razele ultraviolete ale soarelui, mai ales în timpul verii. Printr-un aport constant de Vitamina D în organismul copiilor se poate combate rahitismul şi putem ajuta la dezvoltarea sistemului imunitar. Deşi toate aceste detalii sunt foarte importante, funcţiile Vitaminei D nu sunt cunoscute pe o scară largă. Pentru că ne-am dorit să aflăm mai multe, am întrebat mai multe mame care este importanţa acestei vitamine.

 • Restaurante cu loc de joacă în Bucureşti ONE Mom Restaurante cu loc de joacă în Bucureşti

  Dupa stadiul de sugar, cand bebe doarme si mananca pe oriunde, tare greu mai e sa mai iesi in familie la restaurant! Iata cateva sugestii de localuri cu loc de joaca, pentru ca toata familia sa-si ia pranzul multumita!

 • Află sexul bebeluşului tău din a 12-a săptămână de sarcină! ONE Mom Află sexul bebeluşului tău din a 12-a săptămână de sarcină!

  Adela Şerban, fondatoarea clinicii Fetal Care şi medic specialist obstetrică – ginecologie cu supraspecializare în medicină materno - fetală, este unul dintre puţinii medici din România care poate depista cu acurateţe sexul bebeluşului încă din a 12-a săptămână de sarcină.

 • Guvernul: Copiii vor putea lucra cu plată în modeling ONE Mom Guvernul: Copiii vor putea lucra cu plată în modeling

  Copiii vor putea desfăşura activităţi lucrative remunerate în domeniile cultural, artistic, sportiv, publicitar şi modeling, în baza unor convenţii între organizator şi părinţi/reprezentant legal al copilului sau direct cu copilul, dacă acesta a împlinit 14 ani, cu acordul prealabil al părintelui.

 • Cum îţi influenţează copiii viaţa profesională? Concluziile surprinzătoare ale unui studiu ONE Mom Cum îţi influenţează copiii viaţa profesională? Concluziile surprinzătoare ale unui studiu

  Faptul că au copii îi poate face pe adulţi mai productivi la locul de muncă, iar efectul este evident în special în cazul femeilor, arată un studiu recent.

 • Mamele obeze prezintă un risc mult mai mare de a avea copii supraponderali ONE Mom Mamele obeze prezintă un risc mult mai mare de a avea copii supraponderali

  Mamele supraponderale şi obeze sau care au avut un stil de viaţă considerat nesănătos înainte de sarcină prezintă un risc de aproape cinci ori mai mare de a avea copii care vor fi la rândul lor suporaponderali sau obezi, potrivit unui studiu britanic, citat de dailymail.co.uk.

 • Femeile voluptuoase nasc copii mai inteligenţi (Studiu) ONE Mom Femeile voluptuoase nasc copii mai inteligenţi (Studiu)

  Femeile voluptuoase nasc copii mai inteligenţi, iar rezervele de grăsime de pe coapsele şi fesele acestora sunt necesare pentru dezvoltarea creierului bebeluşilor lor, susţin cercetătorii americani, potrivit dailymail.co.uk.

 • (P) H&M back to school ONE Mom (P) H&M back to school

  Toamna se apropie cu paşi repezi şi tu trebuie să te asiguri că micuţul tău are o garderobă nou-nouţă, perfectă pentru noul an şcolar. Itemii vestimentari din gama Kids reprezintă mix-ul perfect de modă sustenabilă şi design creativ.