Vreau bebe - totul despre fertilitate şi perioada prenatală

 • 5 alimente pentru creşterea fertilităţii 5 alimente pentru creşterea fertilităţii

  Dacă îţi doreşti să devii mămică şi ai început să îţi pui întrebări legate de fertilitate, sfatul nostru ar fi să adopţi un stil de viaţă cât mai sănătos şi mai activ. În plus, se pare că există şi câteva alimente pentru creşterea fertilităţii, sporindu-ţi şansele de a rămâne însărcinată.

 • (P) H&M back to school (P) H&M back to school

  Toamna se apropie cu paşi repezi şi tu trebuie să te asiguri că micuţul tău are o garderobă nou-nouţă, perfectă pentru noul an şcolar. Itemii vestimentari din gama Kids reprezintă mix-ul perfect de modă sustenabilă şi design creativ.

 • 5 lucruri pe care trebuie să le facă orice viitoare mămică chic
5 lucruri pe care trebuie să le facă orice viitoare mămică chic

  Gândul că vei fi mămică îţi umple sufletul de bucurie. În perioada sarcinii vei avea zile bune şi rele, momente frumoase, dar şi schimbări neaşteptate care îţi vor da organismul peste cap.

 • Ce nu ştiu femeile despre sarcină Ce nu ştiu femeile despre sarcină

  Atunci când vine vorba despre sarcină, există o multitudine de mituri despre care viitoarele mămici refuză să se documenteze. În acest sens, Yale University a realizat un studiu pe aproximativ 1000 de femei din Statele Unite, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, descoperind următoarele:

 • Cum să te pregăteşti pentru sarcină Cum să te pregăteşti pentru sarcină

  A avea un copil este o decizie importantă, în viaţa fiecărui cuplu. Dacă tu şi partenerul tău v-aţi hotărât să faceţi acest pas, trebuie să ştiţi că această etapă necesită destul de multă pregătire, în special din partea ta.

 • Eşti pregătită pentru al doilea copil? Eşti pregătită pentru al doilea copil?

  Tu eşti singura persoană care poate oferi răspunsul la această întrebare. Se spune că această decizie de a primi un nou membru în familie este chiar mai greu de luat decât în cazul primului copil. Sentimentul matern îţi oferă o experienţă unică şi minunată care te va schimba pentru totdeauna. Odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil, viaţa ta şi în special a familiei tale capătă un alt sens.

 • Acidul folic, aliatul fertilităţii Acidul folic, aliatul fertilităţii

  Femeile care doresc să rămână însărcinate trebuie să includă în dieta lor acidul folic, forma sintetică a vitaminei B.

 • Sfaturi teoretice şi practice despre alăptare Sfaturi teoretice şi practice despre alăptare

  ProMAMA a aplicat la un program susţinut de Raiffeisen Comunităţi pentru a putea continua proiectul de realizare şi distribuţie gratuită a DVD-ului “ALĂPTAREA – miracolul naturii pentru mamă şi pruncul său” în maternităţi şi cabinete medicale.

 • Medicina traditionala chinezeasca te ajuta sa ramai insarcinata Medicina traditionala chinezeasca te ajuta sa ramai insarcinata

  Acceptata de medicina neconventionala, dar si de multi oameni de stiinta, medicina traditionala chinezeasca este des folosita pentru ameliorarea durerilor si tratarea diferitelor boli.

 • Fertilizarea in vitro gratuita - sansa pentru cupluri infertile Fertilizarea in vitro gratuita - sansa pentru cupluri infertile

  Fertilizarea in vitro ofera cuplurilor infertile o sansa in plus de a avea copii.

 • Adoptia in Romania - schimbarea legii adoptiei in 2011 Adoptia in Romania - schimbarea legii adoptiei in 2011

  Adoptia in Romania functioneaza dupa un sistem departe de a aduce beneficii atat minorilor din centrele de plasamant, cat si familiilor care doresc sa adopte unul din cei aproximativ 25.000 de copii fara parinti.

 • Calculator ovulatie - calendar sau test de urina? Calculator ovulatie - calendar sau test de urina?

  Calculatorul ovulatiei ajuta la estimarea cu precizie maxima posibila momentul ovulatiei, precum si perioada cea mai fertila dintr-o luna. Pentru a determina momentul propice pentru a ramane insarcinata, multe dintre femei apeleaza la asa numitul "calendarul ovulatiei", practica estimata a fi imprecisa.

 • Celulele stem: o investitie pentru viitor Celulele stem: o investitie pentru viitor

  Celulele stem, care se recolteaza la nastere direct din cordonul ombilical si se pun “la rece”, ar putea salva peste ani viata copilului tau sau chiar a ta. Afla mai multe!