Varsta ideala pentru a deveni mama

Varsta ideala pentru a deveni mama

Varsta ideala de a deveni mama

25 octombrie 2015 Luiza Burhai Redactor

Daca nu esti inca mama, probabil te intrebi care este varsta ideala pentru a concepe un copil. Cercetatorii recomanda sa nu astepti sa depasesti varsta de 35 de ani.

Dupa ce ne-au informat ca varsta ideala pentru a deveni mama este 30 de ani, cercetatorii lanseaza un nou avertisment: femeile care nu au facut copii dar se apropie vertiginos de varsta de 35 de ani ar trebui sa nu mai piarda timpul.

Aparent, femeile ajunse la 35 de ani prezinta un risc de infertilitate de 6 ori mai mare comparativ cu femeile de 25 de ani. De asemenea, riscul de a avea o sarcna cu dificultati creste, dupa varsta de 40 de ani fiind predispuse catre avort spontan.

Cititi mai multe despre infertilitate si varsta ideala de a deveni mamici pe csid.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • In acest domeniu vei avea mereu un cadru intim de lucru, te poti simti in siguranta si ti se ofera conditii de lux, ceea ce este foarte important. Cu ajutorul videochat-ului poti dispune si de timp liber si de bani, tot ce ai nevoie este o minte deschisa la noutati, dorinta de munca si aptitudini de comunicare bine dezvoltate. Il numim un job perfect pentru ca este unul din putinele in care puteti castiga un salariu cuprins intre 1000 3000 lunar beneficind de un program flexibil iar experienta nu este absolut necesara. Ne place sa spunem ca e un job in care poti castiga bani jucandu-te.httpwww.imperial-studio.ro

  • Este o absurditate sa spuneti ca exista o varsta ideala pentru a fi mama si ca aceasta este de 30 de ani. Un copil cand apare, automat te rospnsabilizeaza, te face parinte, te face IDEAL! Dragilor, am 22 de ani, o mama de 42, care cu siguranta nu era pregatita pentru un copil la 20 de ani, acum 22 de…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!