Relaţii şi sex - sfaturi şi idei care te vor ajuta

 • 4 paşi pentru a obţine cel mai lung orgasm Lifestyle 4 paşi pentru a obţine cel mai lung orgasm

  Orgasmul este clipa de plăcere care scoate oamenii din minţi şi le dă o stare de feerie şi maximă plăcere. Dacă vrei ca orgasmul tău să dureze mai mult, atunci ţine cont de aceste sfaturi.

 • 5 beneficii pentru sănătatea ta dacă faci sex în fiecare zi Lifestyle 5 beneficii pentru sănătatea ta dacă faci sex în fiecare zi

  Specialiştii susţin că sexul mult nu dăunează însă, cu toate astea, nu recomandă să facem ăn exces. În schimb, practicarea lui în fiecare zi, oferă o serie de beneficii pe care trebuie să le avem în vedere.

 • 3 efecte negative cauzate de lipsa sexului la femei Lifestyle 3 efecte negative cauzate de lipsa sexului la femei

  Lipsa de sex o mică perioadă de timp nu face rău nimănui, ba din contră, poate intensifica viaţa de cuplu. Cu toate acestea, este bine să ţineţi cont de faptul că pauza de la sex mai lungă la femei poate avea şi efecte negative.

 • 7 lucruri pe care să le faci cu partenerul după o partidă de sex Lifestyle 7 lucruri pe care să le faci cu partenerul după o partidă de sex

  Îmbrăţisările, mângâierile şi discuţiile de după sex pot păstra apropierea dintre parteneri, însă anumite schimbări pot fi benefice pentru cuplu. Făcând ajustări rutinei tale post-sexuale, poţi observa că interesul tău general pentru sex creşte. Aşa că, adu ceva nou în relaţia ta pentru a păstra conexiunea cu partenerul de viaţă.

 • 5 semne că mariajul tău se îndreaptă spre divorţ Lifestyle 5 semne că mariajul tău se îndreaptă spre divorţ

  Este un semn rău dacă partenerii unui cuplu nu comunică, însă această problemă este doar unul din motivele care pot duce la separare. Potrivit Huffington Post, cerata în cuplu este, în unele cazuri, un mod sănătos de a detensiona situaţia. Dacă partenerii nu-şi exprimă nemulţumirile, blocajul creat va duce în scurt timp la un final nefericit. Iată care sunt principalele semne că mariajul tău se îndreaptă spre divorţ.

 • Sfaturile specialiştilor: cum să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală Lifestyle Sfaturile specialiştilor: cum să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală

  Satisfacerea sexuală şi reaprinderea pasiunii poate reprezenta o mare provocare în cazul relaţiilor de lungă durată sau căsătoriilor. Important este să nu rămâneţi pasivi în faţa acestor probleme care pot afecta viaţa de cuplu şi să căutaţi modalităţi prin care să ieşiţi din impas. Potrivit Huffington Post, specialiştii au câteva sfaturi pentru cuplurile care trec prin aceste etape.

 • Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie Zodiac la Feminin Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie

  Toate femeile visează la o nuntă, mai mare sau mai mică, la rochia de mireasă perfectă, la decorul fără cusur într-un loc extravagant sau într-un spaţiu restrâns, dar romantic, la ceremonia religioasă ca din basme, la dansul elegant...

 • 10 semne că este soţul ideal Lifestyle 10 semne că este soţul ideal

  Nimeni nu este perfect pe lumea asta însă, atunci când ne îndrăgostim şi credem că am găsit partenerul ideal cu care să ne petrecem restul vieţii, totul pare a fi un vis extrem de frumos. Cu toate astea, în timp, sunt şanse să avem dubii cu privire la cel de lângă noi aşa că, potrivit Brightside, iată 10 semne care îţi arată că ai găsit soţul ideal.

 • Care sunt cele mai aşteptate cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor? Relaţii & Sex Care sunt cele mai aşteptate cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor?

  Mai sunt doar câteva zile până la Valentine’s Day, un moment în care mulţi români aleg să-şi exprime sentimentele faţă de cei dragi. De multe ori, cadourile pe care le aşteptăm nu coincid cu cele pe care le primim în realitate.

 • 10 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic Lifestyle 10 afecţiuni de care te vindeci dacă faci sex zilnic

  Ştiai că, de fapt, atunci când faci sex există mai multe beneficii pentru sănătate? Da, este una dintre puţinele plăceri de care te poţi bucura atâta timp cât eşti sănătoasă. Pentru că, o viaţă sexuală activă şi sănătoasă contribuie la păstrarea sănătăţii mentale.

 • 9 semne că partenerul nu îţi va fi infidel Lifestyle 9 semne că partenerul nu îţi va fi infidel

  Este normal ca uneori să vă întrebaţi dacă partenerul v-ar putea fi necredincios. Chiar dacă este un gând total nejustificat când relaţia funcţionează bine, această îndoială se poate strecura oricând în mintea partenerilor, pentru că oamenii pot deveni infideli din nenumărate motive, scrie adevarul.ro potrivit msn.com. Totuşi, există câteva semne care vă pot indică dacă partenerul nu este genul predispus la infidelitate:

 • Lista celor mai ciudate legi ale atracţiei sexuale Lifestyle Lista celor mai ciudate legi ale atracţiei sexuale

  Definiţia atracţiei este simplă. Conform dicţionarelor, aceasta este o înclinaţie puternică pe care o fiinţă o simte pentru alta, farmec sau ispită pe care cineva ori ceva le exercită asupra cuiva. Totuşi, dicolo de sensul acestui sentiment, există câteva legi descoperite de cercetători de-a lungul timpului. Adevarul.ro , potrivit Psychology Today a realizat lista celor mai ciudate legi ale atracţiei sexuale:

 • Secretele orgasmului feminin Lifestyle Secretele orgasmului feminin

  Dr. Beverly Whipple, cercetătoarea care a contribuit la identificarea punctului G şi a ejaculării feminine, şi-a dedicat viaţa studiului sexualităţii şi al corpului femeii, reuşind să schimbe felul în care înţelegem sexul şi plăcerea. Aceasta a vorbit despre lucrurile pe care le-au scos la iveala ei cercetările ei în domeniul sănătăţii sexuale.

 • 11 semne care arată că este bărbatul potrivit Lifestyle 11 semne care arată că este bărbatul potrivit

  Trebuie să recunoaştem că, într-o lume atât de mare, este destul de dificil să găsim persoana potrivită pentru noi, care să ne umple sufletul de bucurie şi împlinire.

 • Caracteristici clare ale persoanelor bune la pat Lifestyle Caracteristici clare ale persoanelor bune la pat

  A fi bun la pat este o artă, şi este una care are nevoie de timp, practică şi multă comunicare cu partenerul. Experţii germani au făcut cercetări serioase pentru a descoperi trucuri care ne pot îmbunătăţi viaţa sexuală.

 • Numărul ideal de partide sexuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi Lifestyle Numărul ideal de partide sexuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi

  Potrivit adevarul.ro, psihoterapeutul şi scriitorul american M. Gary Neuman susţine că a aflat şi care este numărul ideal de partide de sex pe care partenerii trebuie să le aibă într-o lună pentru a se simţi fericiţi şi împăcaţi cu viaţa lor intimă.

 • Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017 Lifestyle Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017

  Pentru unii nativi, luna ianuarie e încărcată de evenimente plăcute pe plan amoros. Alţii în schimb nu caută dragostea adevărată, ci vor doar să se distreze.

 • Ghidul termenilor populari în jargonul relaţiilor Lifestyle Ghidul termenilor populari în jargonul relaţiilor

  Nici n-ai apucat bine să-ţi dai seama ce înseamna „sexting“ (trad.- conversaţie sexuală prin mesaje), că deja te-ai trezit bombardat de o întreagă serie de termeni noi legaţi de relaţii, proveniţi din limba engleză.

 • 7 moduri în care partenerii îşi pot sabota relaţia fără să ştie Lifestyle 7 moduri în care partenerii îşi pot sabota relaţia fără să ştie

  De multe ori cuplurile încep să se întrebe cum de relaţia ajunge să cunoască perioade extrem de grele, partenerii sunt încercaţi de sentimente negative, devin geloşi, apare lipsa dorinţei sexuale şi chiar invidia. Fie că aşteaptă prea mult unul de la celălalt, nu comunică sau păstrează secrete unul faţă de celălalt, anumite obiceiuri pot sabota relaţia fără ca partenerii să-şi dea seama, adevarul.ro potrivit scrie huffingtonpost.com. Câţiva experţi au realizat lista celor mai comune obiceiuri care pot duce la distrugerea unei relaţii:

 • Psihologii susţin că avem doar trei şanse să ne îndrăgostim de-a lungul vieţii şi este necesar să profităm de toate Lifestyle Psihologii susţin că avem doar trei şanse să ne îndrăgostim de-a lungul vieţii şi este necesar să profităm de toate

  Potrivit psihologilor, o persoană se poate îndrăgosti cu adevărat de trei ori de-a lungul vieţii, iar fiecare dintre aceste trei experienţe este importantă în felul ei şi chiar necesară. Iată ce ne învaţă cele trei tipuri de iubire.