Andreea Marin, dezvăluiri despre viaţa intimă. „Asta cu sexul nu mi se potriveşte"

  • 6130 afişări
11 mai 2018
Andreea Marin, dezvăluiri despre viaţa intimă. „Asta cu sexul nu mi se potriveşte"

Galerie foto

Andreea marin(galerie foto)Andreea marin(galerie foto)Andreea marin(galerie foto)Andreea marin(galerie foto)

Când vine vorba de viaţa personală, Andreea Marin ţine aceste detalii departe de lumina reflectoarelor, cu atât mai mult când vine vorba de viaţa intimă.

Invitată într-o emisiune la radio, fosta prezentatoare a fost întrebată când îi place să facă sex, dimineaţa sau seara, aceasta fiind una dintre întrebările primite de invitaţii emisiunii.

„Asta cu sexul nu mi se potriveşte. Eu fac doar dragoste şi atât”, a spus Andreea Marin.

„Dragoste dimineaţa sau seara?”, a continuat Andreea Esca.

„Şi una şi alta, de ce nu”, a răspuns Andreea Marin.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea marin , sex
Comentarii / 3
  • reply Zana cea nebuna 13 iulie 2018 / 12:10

    La ce fatza are, asta nu stie decat sa stea la futut.

  • reply Camila Rodela 23 mai 2018 / 06:33

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

  • va dati seama ce dragoste facea ea cu mustata si burtoiul lui Tiriac
    cata ipocrizie

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!