Câţi parteneri sexuali ar trebui să avem în viaţă

  • 22201 afişări

Câţi parteneri sexuali ar trebui să avem în viaţă

08 februarie 2018


Un studiu realizat de curând arată care este cifra "ideală" a partenerilor pe care ar trebui să-i ai într-o viaţă.
 


Când vine vorba despre foştii iubiţi, ori fostele iubite, oamenii au trei opţiuni: fie spun adevărul, fie exagerează cifrele, fie mai scad din numărul real. De obicei, bărbaţii au tendinţa de a se lăuda cu mai multe cuceriri, în timp ce femeile tind să mai "uite" câteva dintre partide.

Un studiu efectuat de Onlinedoctor cu ajutorul a 2000 de persoane de ambele sexe arată că, dacă cineva are, pe parcursul vieţii, mai mult de 14 - 15 parteneri, poate fi considerată promiscuă.

În mod interesant, femeile şi bărbaţii cad de acord când vine vorba de numărul ideal de parteneri sexuali pe care ar trebui să-i avem - 7,5. Mai mult, acest număr nu este foarte departe de realitate: cel puţin în Europa, media partenerilor sexuali pe care o persoană îi are în realitate se învârte în jurul cifrei 7.

Cât priveşte numărul prea restrâns al partenerilor sexuali, femeile îi consideră prea conservatori pe bărbaţii care au avut mai puţin de trei iubite, iar bărbaţii le consideră conservatoare pe femeile care au avut mai puţin de doi iubiţi.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: parteneri , numarul lor
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!