De ce bărbaţii păroşi se cuplează cu cele mai sexy femei

  • 8195 afişări
De ce bărbaţii păroşi se cuplează cu cele mai sexy femei

09 februarie 2016

Bărbaţii cu mult păr (facial, pe piept, pe corp, etc.) sunt mult mai atractivi în ochii femeilor. În subconştient, reprezentantele sexului slab sunt atrase de masculii păroşi, naturali,  în detrimentul celor îngrijiţi, cu mai puţin păr.

Cercetătorii au încercat să afle răspunsul şi s-a dovedit că aceşti bărbaţi au mai multe calităţi: sunt virili şi mai sănătoşi.

Bărbaţii care au mult păr pe corp sunt consideraţi mai virili. Ei au un nivel mai mare de testosteron, ceea ce îi transformă în “bărbaţi adevăraţi”. Au mai mult sex-appeal, sunt mai optimişti şi mai energici. Testosteronul joacă un rol important şi atunci când vorbim despre apetitul sexual, care este mult mai mare la aceşti masculi.

Potrivit cercetărilor ştiinţifice, părul de pe corp este în strânsă legătură cu inteligenţa. Astfel, bărbaţii păroşi au o educaţie superioară, sunt mai sclipitori şi găsesc mai repede soluţii.

După virilitate şi inteligenţă se adaugă şi sănătatea de fier. Eşti mai păros, deci mai sănătos!

Părul protejează anumite zone ale corpului, reglează temperatura şi ne captează mirosul nostru natural determinat de feromoni cu rol în atracţia sexuală. El este o moştenire rămasă de la strămoşii noştri preistorici, cărora părul le ţinea de cald.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Pentru virilitate se pot obtine rezultate foarte bune si daca se folosesc unele suplimente pentru imbunatatirea performantelor sexuale.

  • In acest domeniu vei avea mereu un cadru intim de lucru, te poti simti in siguranta si ti se ofera conditii de lux, ceea ce este foarte important. Cu ajutorul videochat-ului poti dispune si de timp liber si de bani, tot ce ai nevoie este o minte deschisa la noutati, dorinta de munca si aptitudini de comunicare bine dezvoltate. Il numim un job perfect pentru ca este unul din putinele in care puteti castiga un salariu cuprins intre 1000 3000 lunar beneficind de un program flexibil iar experienta nu este absolut necesara. Ne place sa spunem ca e un job in care poti castiga bani jucandu-te.httpwww.imperial-studio.ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!