Gina Pistol, despre viaţa ei intimă: „Acum sunt mulţumită”

  • 4766 afişări
01 martie 2018

Gina Pistol, despre viaţa ei intimă: „Acum sunt mulţumită”


Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Gina Pistol şi-a dezvăluit preferinţele în materie de amor.  

Foto: Facebook, Instagram

Într-un interviu pentru alistmagazine.ro, Gina Pistol a vorbit deschis despre aspecte mai puţin cunoscute ale vieţii ei, inclusiv despre momentele când preferă să facă sex cu partenerul ei.

„Sex...Seara! Dar nici dimineaţa nu e rău...”, a spus, zâmbitoare, iubita lui Smiley.

Întrebată despre un moment greu din trecutul apropiat, Gina a dezvăluit când a plâns ultima oară, dar şi cel mai jenant moment prin care a trecut.

„Ultima dată am plâns acum câteva zile, mi s-a părut mie că un cuvânt nu era ce trebuie într-o propoziţie. Cel mai prost m-am simţit când am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase”, a afirmat frumoasa blondă.

Prezentatoarea TV a vorbit şi despre schimbările pe care a încercat să le facă în stilul ei de viaţă. „Am încercat să schimb ceva, deşi Dumnezeu m-a făcut un om frumos, acum sunt mulţumită de felul în care arat, am înţeles că totul era doar în capul meu”, a încheiat Gina Pistol.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gina pistol , viata sexual
Comentarii / 1
  • pitipoanca si cocalarul... cand il auzi pe cocalar cantand, te apuca plansul, de fapt, rasul... si schimbi postul de radio, sa nu-i mai auzi textele stupide ca si el.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!