Jennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscut

  • 21191 afişări

Jennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscut

29 martie 2018

Galerie foto

Jennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscutJennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscutJennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscutJennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscut

 

Este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, dar se pare că şi una dintre cele mai îndrăzneţe.


Jennifer Aniston  a recunoscut că, de-a lungul timpului, a avut experienţe sexuale unice.

Artista a fost invitată în emisiunea lui Ellen, unde a dezvăluit că a făcut sex într-un avion, în cabina pilotului, cu el, dar şi cu copilotul şi chiar şi cu un steward sau o stewardesă. Jennifer şi Ellen au participat la un joc în cadrul căreia gazda formula o propoziţie de genul „Niciodată în viaţa mea n-am...”, adăugând la finalul acesteia diverse lucruri trăsnite. Actriţa ridica o pancartă către public şi camerele de filmat, pe care scria pe faţă „Am făcut”, iar pe spate „Nu am făcut”.

Chiar de la începutul jocului, „întrebările” formulate de Ellen au fost îndrăzneţe: „Niciodată în viaţa mea nu m-am alăturat clubul celor care au făcut sex într-un avion în timpul zborului”. Jennifer a ridicat pancarta cu „Am făcut”. „Niciodată în viaţă nu am făcut sex în avion în cabina pilotului”, a spus Ellen, iar actriţa a ridicat din nou pancarta cu „Am făcut” spre public. „Niciodată în viaţa mea nu am făcut... cu pilotul”, a mai spus gazda emisiunii, iar Jennifer a exclamat îngrijorată „Oh, Doamne!”, şi a ridicat din nou aceeaşi pancarta. „Şi cu copilotul”, a adăugat Ellen, „Şi cu un steward/o stewardesă”, a mai spus ea, iar pancarta actriţei a rămas permanent ridicată.

„În timp ce mâncam o mini-pungă de alune”, a mai spus Ellen, iar atunci Jennifer nu a mai ridicat pancarta. „Ce? Nu, asta este dezgustător”, a exclamat actriţa.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jennifer aniston , experienta
Comentarii / 1
  • reply Camila Rodela 23 mai 2018 / 06:41

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!