Ce femei preferă bărbatul român

  • 4700 afişări
Ce femei preferă bărbatul român

03 noiembrie 2014 Bianca Dragomir Redactor

Despre ce îşi tot doresc bărbaţii s-a studiat atât de mult încât nici ei nu mai ştiu, de fapt, ce îi atrage cu precădere.

Despre ce îşi doreşte bărbatul român s-a tot scris, s-a tot vorbit şi s-a revenit cu o serie de addendum şi se pare că săptămâna trecută s-a tras linie, cu prilejul unui studiu realizat de Cult Market Research, studiu care a circulat cu emfază pe mai toate site-urile.

Ca o scurtă recapitulare, vă amintesc că s-a dovedit că bărbatul român este destul de versatil, adică ba îşi doreşte una, ba îşi doreşte alta:

Aşadar, cam 50% dintre bărbaţi consideră o femeie ideală acea făpură inteligentă, frumoasă fizic şi cu personalitate (pregătită pentru orice situaţie).

Studiul calitativ a avut o oarecare altă faţă: ei au relevat că bărbaţii sunt atraşi, mai mult şi mai mult, de gospodine sensibile şi senzuale.

Fără să ne uimească prea mult, cei care de abia îşi conturează barba (între 18 şi 26 de ani) sunt profund ameţiţi de aspectul fizic şi… punct.

La polul opus apar, călare, cu maturitatea după ei, bărbaţii peste 26 de ani care îşi dau seama că nu ai ce face cu frumuseţea dacă stai la masă fără putere de comunicare – bărbaţii pe care viaţa i-a învăţat să aprecieze femeia inteligentă.

Surprinzător, niciun bărbat român nu dă doi bani pe situaţia financiară a femeilor, ba chiar ăştia mai maturi nu văd neapărat potenţial în femeile independente financiar. Şi-ar dori să le “întreţină” ei.

Ca să vă mărturisesc sincer, cred că bărbatul român autentic îşi doreşte o femeie de care să poată avea grijă, însă fără ca ea să pară neajutorată. O femeie cu umor, dificilă, greu de desluşit, care să îl ameţească, să îl incite, să îl critice, dar să îl şi ierte.

Pentru că bărbatului român, spre deosebire de alţii, îi place să câştige tot ce are (nu să primească pe gratis), îi place să lupte ca să păstreze şi să întreţină, ca apoi, spre final, să se bucure că a făcut cea mai bună alegere.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bărbaţi , femei , relaţii
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!