În zodia pasiunii: recunoaşte un amant bun în funcţie de zodie

 • 63859 afişări
În zodia pasiunii: recunoaşte un amant bun în funcţie de zodie

19 august 2016

Potenţialul erotic al fiecăruia în parte este conturat de educaţie, moştenire genetică, experienţe care ne marchează în bine sau în rău, persoane cu care ne întâlnim la un moment dat.

Este foarte dificil să creionezi tip-uri de caractere sexuale - abilităţile sexuale ţin mai mult de compatibilitatea fizică şi emoţională pe care o ai cu celălalt.

Pe de altă parte, există fiinţe ceva mai sexuale decât altele, cu un IQ sexual mai mare decât cei din jur.

Sunt acele persoane care, în relaţiile lor sexuale, debordează de energie şi acele persoane care nu îşi găsesc împlinirea neapărat în actul sexual, ci poate în legături afective sau în comunicare.

Cei care se remarcă prin inteligenţă sexuală sunt şi cei care au învăţat să şi-o dezvolte, să şi-o educe prin exprienţe practice sau prin experienţa lecturii.

Există, însă şi o parte dintre aceştia care au moştenit capacitatea de a performa în viaţa sexuală de la astre.

Adică, în funcţie de zodia sub semnul căruia s-au născut, le stă sau nu în fire să fie nişte fiinţe sexuale care lasă în urma lor "suspine"...

Berbec

În cele mai multe top-uri sexuale, semnul astral Berbec ocupă un loc de mijloc: aproape că excelează, dar nu ajunge niciodată printre primii trei.

Uşor prea grăbit, Berbecul este pasional şi dinamic, iar senzualitatea lui debordează uneori.

Renumit pentru spiritul inventiv şi pentru spontaneitate, Berbecul se naşte cu un sex-appeal care are, pe deaspura, şi multă imaginaţie.

Am putea spune, fără regrete, că un Berbec te poate face fericit în pat şi, de asemenea, am putea afirma că nu te vei plictisi niciodată în timp ce faci sex cu o persoană născută sub acest semn astral.

Berbecul este printre puţinele zodii care îmbină armonios aspectul pur fizic (corpul unei femei pentru un bărbat Berbec este un "altar de plăceri" pe care le exploatează la maxim) cu latura emoţională.

Însă, (pentru că există un "dar"), cei ghidaţi de semnul zodiacal Berbec au în aproape toate domeniile vieţii o problemă permanentă: ei sunt copiii zodiacului, iar lipsa de maturitate se poate simţi, deseori, şi în plac sexual.

Aşadar, pot fi râzgâiaţi, greu de mulţumit, repede plicitisiţi, pe scurt - uşor inadaptabili.

Taur

Dacă s-ar da un examen pentru etalarea cunoştinţelor sexuale, Taurul ar lua sigur 10 – probabil nu un 10 plus, dar un 10 simplu, curat.

Cea mai senzuală zodie dintre cele 12, Taurul îşi situaeză viaţa sexuală în centrul intereselor sale cotidiene.

De aceea, în viaţa lui sexuală este pragmatic şi puternic, fără a-i lipsi, însă, şi imaginaţia şi spiritul ludic.

În ceea ce priveşte sexualitatea, cel născut sub semnul astral Taur este liber, fără prejudecăţi, fără inhibiţii, liber ca pasărea cerului.

Iar libertatea de care dispune îl ajută să capete o încredere de neclintit în forţele proprii – face sex întotdeauna pentru o plăcere egoistă, dar rămânând atent la cel de lângă el... Îmbină instinctele sexuale cu tandreţea şi pasiunea şi, mai mult, are răbdare.

Într-un mod relativ bizar, Taurul manifestă în timpul actului sexual două tendinţe copleşitoare, dar pe care reuşeşete să le ţină sub control: dorinţa de a căuta satisfacţia numai pentru el şi instincul de a-l face pe celălalt satisfăcut. O adevărată magie sexuală!

Taurii fac mai mult dragoste decât sex, iar dragostea de care vă zic durează mult şi bine, de aceea are nevoie de un amant pe măsură.

Gemeni

Un partizan al erotismului, un vrăjitor al jocului erotic – este cel născut sub semnul zodiacal Gemeni.

Nu se va jena niciodată în faţa unor fantezii îndrăzneţe, dornindu-şi mereu să experimenteze poziţii sexuale noi, roluri sexuale, abordări noi ale actului sexual.

Pentru Gemeni, sexul este mai degrabă o provocare....

Rac

Foarte sensibil, cel născut sub semnul zodiacal european Rac exploatează mai mult latura emoţională a unei partide de sex, decât plăcerea fizică.

O altă trăsătură specifică Racilor constă în capacitatea lor de a se deschide sexual numai în faţa acelor parteneri care le oferă încredere şi care sunt extrem de tandri.

Evoluţia unui Rac cunoaşte cote ridicate numai în prezenţa acestor persoane cu care împarte sentimente profunde de afecţiune.

Un partener sexual pasional, visător, creativ, cu un simţ al intuiţiei crescut, o imaginaţie debordantă, dar liniştit, ponderat şi extrem de afectuos.

Leu

Pentru majoritatea persoanelor, acest semn zodiacal este întruchiparea celui mai bun amant.

Leii ard în mod constant, cu o pasiune debordantă, fiind încrezărori în puterea lor sexuală. De aceea, de cele mai multe ori preiau controlul în pat şi explorează plăcerile sexuale cu dramatism şi cu fler.

Îşi flatează, în mod constant, partenerii cu cadouri sau felurite surprize, aşteptând de la partenerul lui multă atenţie.

Un mic secret pentru a-l seduce: un Leu este "câştigat" chiar şi în viaţa sexuală dacă te joci puţin cu orgoliul lor.

În plus, el poate excela în viaţa sexuală dacă şi numai dacă îşi găseşte partenerul potrivit.

Fecioară

Dacă vrei să te simţi centrul lumii sexuale a partenerului tău, atunci caută un partener protejat de semnul zodiacal Fecioară.

Este născut pentru a oferi atenţie şi te va surprinde în pat cu o senzualitate rară, deşi la o primă impresie e rece, calm şi calculat.

Nu ocupă primele locuri ale zodiacului sexual pentru că cel ghidat de semnul astral Fecioară are tendinţa de a deveni obsesiv şi uşor obositor.

Sunt foarte pretenţioşi în ceea ce priveşte detaliile, ajung deseori să impună reguli clare şi, astfel, să devină tipicari.

Deşi obsedate de perfecţiune (de aceea foarte greu de mulţumit), Fecioarele au capacitatea de a iubi aceeaşi persoană pentru o viaţă...

Balanţă

Balanţa este un partener sexual foarte atent şi foarte afectuos.

Maeştri ai romantismului, cei născuţi sub semnul zodiacal Balanţă iubesc echilibrul sexual, îndeplinindu-şi fanteziile şi experimentând jocuri haioase... în mod natural.

În proporţie de 99% partidele de sex sunt spontane şi intense.

Le place starea indusă de flirt şi iubesc arta seducţiei, cu condiţia să fie de modă veche – în preajma unei balanţe trebuie să fii suav şi sofisticat în acelaşi timp.

Balanţele sunt înzestrate de la natură cu puterea atracţiei, nu trebuie să depună niciun efort în acest sens...

Scorpion...

... este cea mai sexuală zodie dintre toate semnele astrale. Are o personalitate magnetică, irezistibilă şi manipulatoare.

Manifestă o pasiune intensă şi reuşeşte să îşi ducă partenerul pe culmi înalte ale sexualităţii.

Partidele lui de sex nu sunt niciodată strict comuniuni fizice, ci adevărate piese ale unui spectacol emoţional magic.

Instincul lor animal şi puterea afectivă sunt, laolaltă, copleşitoare: se dăruiesc complet, îi mistuie pasiunea, se contopesc fizic şi spiritual şi aşteaptă acelaşi lucru şi de la partener.

Scorpionii sunt un amalgam de egosim şi devotament greu de înţeles, ce oferă dependenţă.

Săgetător

Un Săgetător ar primi punctaj maxim dacă i-am analiza aptitudinile sexuale doar în cardul aventurilor – în relaţiile serioase începe să-şi piardă interesul şi totodată farmecul.

Aşadar, atunci când are starea de spirit propice, un protejat al semnului zodiacal Săgetător va fi jucăuş şi creativ.

Iar pentru un timp (scurt, ce-i drept) va transmite emoţii debordante şi va juca rolul pasionalului fără pereche.

Lipsa lui de interes apare odată cu dorinţa de a experimenta diferite aspecte sexuale, cele noi oferindu-i vitalitate.

Dacă îţi doreşti plăcere şi distracţii temporare, Săgetătorul este un amant perfect.

Capricorn

Bărbaţii născuţi sub semnul zodiacal Capricorn sunt conservatori chiar şi când vine vorba de sex.

Nu numai că nu o să te surprindă cu idei noi sau extravagante, dar s-ar putea să te şi judece, dacă iei tu iniţiativa.

Intimitatea fizică a Capricornului capătă o notă interesantă abia atunci când este profund îndrăgostit, iar sentimentele sunt constante şi rezistente pe parcursul unei perioade de timp. Atunci vei fi suprins de o explozie emoţională şi sexuală inedită.

În pat, apreciază şlefuirea detaliilor (împreună cu celălalt), mângâierile, linguşelile, răbdarea.

Vărsător

În viaţa unui Vărsător vor exista câteva persoane care îl vor considera de nota 10 plus, dar această percepţie nu va fi niciodată generalizată.

O zodie excentrică, alunecoasă şi foarte pragmatică: te va iubi pentru trupul tău şi nu dă prea mulţi bani pe ideea de relaţie, ci mai mult pe o formă imprevizibilă de romantism şi pe o pasiune fizică sălbatică.

Se spune că natura rebelă a Vărsătorilor îi face să te iubească şi mai mult, odată fiecare orgasm pe care ţi-l provoacă.

Peşti

Cu mici excepţii, cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti pot oferi plăcere dintr-o altă dimensiune.

Sunt parteneri sexuali relaxaţi, fericiţi şi atenţi la detalii. Partenerul unei persoane ghidate de acest semn astral va trăi momente unice în care va simţi că i se ghicesc dorinţele, gândurile ascunse...

De fapt, Peştii empatizează foarte bine cu cel cu care întreţine relaţii sexuale şi se comportă ca şi cum ar căuta în el un partener stabil.

Singurul impediment în calea performanţelor unui născut sub semnul zodiacal Peşti este lenea: oboseşte să cucerească sau să depună eforturi suplimentare.

Citeşte şi: Cele mai infidele zodii...

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sex , orgasm , cuplu , zodii
Comentarii / 26
 • Buna ziua Ma numesc Monica, Am din limba romana. și sunt foarte fericit că am postat pe acest blog despre cum mi-a ajutat o minunată vrăjitoare să-mi aduc înapoi dragostea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine care au făcut atât de mult pentru a-și întoarce soțul, sunt aici pentru a vă spune să nu mai căutați, deoarece răspunsul este chiar aici. Cred sincer că dacă există până la cinci rotițe de vrajă ca Dr. Sacre această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni plângându-se despre cum castă falsă a vrăjiturilor le-a promis să le ajute, dar nu putea, dar cu doctorul Sacre îți spun că problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine eram despărțiți timp de 4 ani și nu am putut să suport fără să trăiesc cu el, am încercat totul să-l duc înapoi, dar nimic nu a funcționat până când am văzut numeroase mărturii despre o vrăjitoare numită Dr Sacre și cât de mare a fost lucrarea lui este. I-am contactat imediat prin e-mail Sacretempleofpower@gmail.com imediat și am urmat pasul pe care l-a solicitat și în mai puțin de 24 de ore, iubitul meu ma sunat și era dornic de iertarea mea și că nu dorea altceva decât să mă țină în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr Sacre, sper că toți cei de aici vor găsi această mărturie a mea și o să-ți aducă soțul înapoi în doar 24 de ore mulțumesc ... contactați-l pe e-mail: Sacretempleofpower@gmail.com…

 • OMG, m-am copleșit de ceea ce a făcut Dr. Oboh pentru mine, nu am învățat că aș putea să-mi recapăt niciodată soția, după ce mi-a părăsit 2 copii de 4 ani, am căutat cum să o duc înapoi și să contactez niște castroane niciodată nu sa întors la mine până când nu am intrat în contact cu marele oboh care este trimis de Dumnezeu, citeam revista când am văzut un om pe nume Harry care a mărturisit despre cum și-a luat soția înapoi cu ajutorul doctorului Oboh, pentru ca a fost modul în care i l-am contactat și i-am spus problema mea și mi-a spus să nu-mi fac griji pentru ceva ce soția mea se va întoarce la mine în 24 de ore, așa că am așteptat până în următoarele 24 de ore și am primit un apel de la ea ma implorat sa o iert ca ii pare foarte rau pentru ma doare Am fost atat de surprins in urmatoarele 4 ore cand a venit la mine acasa cu copiii mei, a coborat in genunchi si ma implorat, asa ca a trebuit sa o iert, iar acum trăim fericiți ca niciodată înainte, mulțumită tuturor doctorului Oboh pentru că mi-a ajutat să-mi aduc fericirea în viața mea , dacă vrei să-i mulțumești sau ai nevoie de ajutorul lui îl poți contacta prin obohtempleofanswer@gmail.com

  Site-urile sale: https://oboh-temple-of-answer.site123.me/

  Philip Kings din UK

 • reply Allison Howarts 01 martie 2018 / 04:21

  Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

 • Cred niciodată pe dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care au adus ei ex-iubit înapoi, chiar şi atunci când ea mi-a spus cred ei pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, acelaşi role vraja false pentru a ţine departe banii mei. Desi i-am dat ei şansă de a explica tot ceea ce ea are să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus ei că sunt mulţi escroci care doresc să ia banii şi i voinţă a voi niciodată toamna victima pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească cu mine în câteva luni de la acum plecat Eu voi aştepta cu răbdare pentru un alt tip deşi am iubit atât de mult. ea a declarat mine că acest DR nu este unul fals că el este real, iar el a ajutat mulţi oameni pentru a obţine cei dragi înapoi, apoi mi cere ei aşa cum aceasta vraja funcţionează şi ce este cerinţele pe care trebuie să fac înainte de el poate exprima dragostea vrăji pe ma? mi-a spus că am ar trebui trimis prin e-mail-l pe dr.otutuhealinghome@hotmail.com şi ar trebui să-i spun ce vreau. chiar prin e-mail-l şi spune-i că am nevoie de ex-mi înapoi tip si mi-a spus că prietenul meu ei regizat la mine dreapta, şi, de asemenea, de ce sunt eu pune la îndoială lucrarea? El a spus că munca lui este 100 % sigur şi garanţia că nimeni nu a venit vreodată la Templul lui şi, de asemenea, rămân aceleaşi. am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi şi un gând a venit…

 • Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGGUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX-SUGARUL de la cealalta femeie, ci pentru ca inca mai iubesc si am nevoie de el in viata mea. Lucrez si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691 De asemenea, se specializează pe următoarele probleme (1) Dacă doriți ex-spate. (2) dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie al tău pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) Îngrijire de plante.  contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!