10 lucruri mai puţin cunoscute despre sex

  • 37231 afişări
10 lucruri mai puţin cunoscute despre sex

28 august 2015 Bianca Dragomir Redactor

Credeai că ştii totul despre sex?

În cartea “Vagina – A New Biography”, doctorul Eden Fromberg face cunoscute publicului larg câteva descoperiri în domeniul sexualităţii, considerate revoluţionare.

Iată câteva dintre acestea:

1. Tocurile influenţează orgasmul.

Există un efect negativ pe care femeile îl resimt atunci când vine vorba de orgasm, dar cel mai probabil nu sunt conştiente că acesta are strânsă legătură cu pantofii cu toc.

Se pare că tocurile produc o contracţie în zona pelviană: Orgasmul este o stare care pleacă de la 0 la 60, să spunem. Dacă tu eşti deja la 55 nu te mai poţi bucura de o experienţă totală, declară dr. Eden.

2. Luna afectează ovulaţia.

Deşi femeile nu mai sunt foarte concectate cu fenomenele naturale, aşa cum se întâmnpla în trecutul îndepărtat (când ele ştiau că intră la menstruaţie atunci când era Lună nouă şi ovulau când era Lună plină), există totuşi o explicaţie ştiinşifică care susţine că Luna afectează ovulaţia.

Astfel, lumina lunii poate schimba ovulaţia.

3. Pilulele contraceptive scad libidoul.

Un adevăr mai puţin şocant în zilele noastre, după ce s-au tot scris materiale despre această temă, totuşi aceasta a fost una dintre descoperirile care au şocat lumea întreagă.

4. O femeie poate rămâne însărcinată la 5-8 zile după o partidă de sex.

Unii spermatozoizi pot supravieţui între 5-8 zile după contactul sexual.

5. Orgasmul îţi dă încredere în tine.

Emoţiile pe care le generează atingerea orgasmului influenţează o femeie la nivel mental mai mult decât pare: aceasta devine mai sigură pe forţele proprii, mai creativă şi mai productivă implicit.

6. Scaunul – efecte de vibrator.

Pentru că statul pe scaun înseamnă şi o anumită presiune asupra nervilor vaginali, multe femei se pot excita doar stând pe scaun.

7. Tot scaunul afectează orgasmul.

Statul pe scaun mai multe ore afectează, în acelaşi timp, muşchii pelvieni atât de mult încât pot îngreuna afectarea orgasmului.

8. Ce înseamnă pulsaţiile din timpul orgasmului?

Pulsaţiile pe care o femeie le simte în timpul orgasmului sunt, de fapt, încercările uterului de a primi sperma.

9. Femeile sunt unice!

Comparativ cu celelalte consoarte, fiecare femeie are distribuite terminaţiile nervoase complet diferit în zona ei genitală. Ceea ce înseamnă că fiecare femeie este stimulată prin alte şi alte metode...

10. Toate femeile pot avea orgasm!

Femeile sunt asemenea unei maşinării programată să aibă orgasm, însă nu toate ştiu să folosească bine această maşinărie, a conchis dr. Eden Fromberg.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: relatii , orgasm , femei , descoperire
Comentarii / 1
  • reply STOIAN STANCIU 29 mai 2017 / 07:33

    IAR EU VA INVAT SA CASTIGATI BANI: OFERTA:URGENT.Cautam colaboratori pentru a lucra acasa pe calculator minim doua ore zi beneficiind de castiguri serioase.Oferim si cerem seriozitate.Daca va-ti hotarit certi ''detalii'' la email stoian.stanciu@yahoo.com si va raspund cat pot de repede.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!