Cele mai ciudate legi sexuale din lume

  • 77917 afişări
Cele mai ciudate legi sexuale din lume

05 decembrie 2012 Bianca Dragomir Redactor

În calitate de pasionată de politică, mă declar fascinată de complexitatea conceptului lege – regulă scrisă şi instaurată pentru reglarea relaţiilor dintre indivizi şi organizaţii. Cu atât mai mult atunci când sunt pusă faţă în faţă cu legi ce au ca obiect principal activitatea sexuală a omenilor, cu sancţiunile de rigoare.

Iar oamenii, în general, din orice colţ al acestui pământ rotund, sunt recunoscuţi pentru inventivitatea lor – inventivitate care le-a garantat dintotdeauna supravieţuirea uneori prea serios, alteori prea haios sau din când în când extrem de bizar.

Teorie care se aplică şi în cazul legislaţiei sexuale, unde mintea umană a debordat de imaginaţie.

Deşi statele islamice sunt renumite pentru legile cu un caracter uşor absurd (încălcarea celor mai multe dintre ele fiind sancţionată prin pedeapsa cu moartea), SUA, în mod surprinzător, sunt pe primul loc în topul statelor cu cele mai multe legii de interdicţie pentru felurite activităţi sexuale.

De fapt, oriunde ne-am afla există o prevedere legislativă cel puţin ciudată atunci când vine vorba de sex şi relaţii intersexuale:

1. În Merryville, Missouri, este ilegală purtarea corsetului pentru că „privilegiul de a admira trupul neîncorsetat, plin de forme, al unei femei tinere, nu ar trebui negat bărbatului american normal şi cu sânge fierbinte”.

2. În Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o femeie să caute un bărbat – să-l sune sau să-i dea întâlnire.

3. În Alabama este ilegal să cumperi jucării sexuale.

4. În Washington nu există nicio interdicţie legală privind relaţiile sexuale cu animalele, cu singura condiţie ca acestea să cântărească sub 18 kilograme.

5. Tot în capitala Statelor Unite ale Americii este ilegal să faci sex în orice altă poziţie decât cea a misionarului. Doar că nimeni nu supravehează pe nimeni în acest sens…

6. În Maryland, SUA, nu îţi este permis să cumperi prezervative de la un automat dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice.

7. În Massachusetts, sexul cu un clovn, la rodeo, cu caii de faţă, este împotriva legii statului american.

8. În Utah - stat american renumit pentru consumul de pornografie informatică - este legal să întreţii relaţii sexuale cu animale, dacă şi numai dacă nu plăteşti pentru asta.

9. În Florida, partenerilor necăsătoriţi, dar care locuiesc în aceeaşi casă le este interzis să facă sex. Dacă cei doi locuiesc în case diferite, interdicţia nu se mai aplică.

10. Tot în Florida, e ilegal să te bucuri de sânii soţiei tale sărutându-i.

11. Aceiaşi americani ne surprind printr-o lege ilogică, ce fură femeilor dreptul la plăcere: în Massachusetts nu este permisă poziţia sexuală în care femeia stă deasupra partenerului.

12.  În Carolina de Nord, ochlarii de soare au voie oriunde, mai puţin în pat, când faci sex.

13. Tot în SUA, mai precis în Oregon nu ai voie sa vorbeşti vulgar în timpul actului sexual.

14. Dacă locuieşti în Tennessee, nu ai dreptul să faci sex oral.

15.  Iar în Florida, a face duş gol este o ruşine ce trebuie pedepsită.

16. În statul american Minessota, o femeie are legea de partea ei dacă soţul său are o respiraţie urât mirositoare. În acest context, bărbatul nu are voie să facă sex cu soţia lui care, dacă vrea, îl poate obliga legal să se spele pe dinţi
Este interzis mirosul de usturoi, ceapă şi sardine.

17.  În Indonezia masturbarea este pedepsită cu moartea prin tăierea capului.

18.  În Bahrain, consultaţia ginecologică este relative bizară: medicul ginecolog de sex masculin are dreptul să examineze o femeie numai cu ajutorul unei oglinzi prin care poate privi organele genitale.

19.  În Uganda este interzisă muzica erotică.

20. Demnitarii australieni au considerat benefic să interzică apariţia în reviste a femeilor cu sânii prea mici. Dacă nu au cel puţin cupa A, femeile par nişte fetişcane care stârnesc poftele pedofililor...

21. Pe insula Guam, femeile virgine nu se pot căsători, tocmai de aceea există un job full-time ce presupune dezvirginarea tinerelor.

22. O erecţie evidentă, văzută prin hainele unui bărbat, este interzisă prin lege în mai multe regiuni federale din SUA: Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington şi Wisconsin

23.  În Minnesota, este ilegal pentru bărbaţi să întreţină relaţii sexuale cu un peşte viu. Pentru femei nu este specificată această interdicţie.

24. În hotelurile din localitatea Sioux Falls, din South Dakota, fiecare cameră trebuie să aibă două paturi, situate la cel puţin un metru şi jumătate distanţă între ele.

Întreţinerea relaţiilor sexuale în spaţiul dintre cele două paturi este strict interzis. Aceste condiţii sunt aplicabile numai pentru cuplurile care închiriază camerele pentru o singură noapte.

25. În oraşul Cali, din Columbia (America de Sud), femeile au voie să facă dragoste numai cu soţii lor, iar la primul contact sexual este obligatoriu ca mama ei să fie în aceeaşi încăpere, ca martor la actul sexual dintre tinerii căsătoriţi.

26. În Liban, este stipulat prin lege că bărbaţii au voie să aibă relaţii sexuale cu animalele, cu condiţia ca acestea să fie femele. Sexul cu masculii din rândul animalelor este pedepsit cu moartea.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: orgasm , cuplu , sex
Comentarii / 14
  • Aplicarea acestor legi difera de la tara la tara. De regula, cele din SUA nu se mai aplica. Ele au aparut la inceputurile formarii acestor state, dar nu se mai aplica, dar nici nu au fost abrogate legal - un lucru specific acestei tari, in care precedentele juridice sunt lege pentru hotararile judecatoresti ulterioare.

  • http://stirea-noi-zilei.blogspot.com/2014/10/cele-mai-bune-zodii-cu-care-sa-faci-sex.html

  • nu exista rusine in romania am vrut sa spun de fapt

  • in romania pentru nimic nu este rusine

  • imi place aia ca nu e voie sa faci dus in pielea goala...
    cred ca sunt inventate.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!