De ce este recomandat să-ţi programezi partidele de sex

  • 17447 afişări
De ce este recomandat să-ţi programezi partidele de sex

08 februarie 2016

Următoarea hârjoneală dintre aşternuturi poate fi programată pentru Valentine’s Day. Ştim că pare ciudat să alegi o dată anume în care să faci sex, dar asta e reţeta perfectă pentru o relaţie armonioasă atunci când ai o viaţă activă, potrivit  sexologilor.

Cea mai bună alegere pe care o poţi face în dormitor este să prioritizezi intimitatea emoţională şi fizică şi s-o poziţionezi pe primul loc.  Este importantă menţinerea intimităţii sexuale pentru a nu se pierde atunci când suntem obosiţi sau fără chef. Dorinţa sexuală este receptivă şi necesită excitare. Se pare că este suficient să ne punem în mişcare, iar starea mentală  se va schimba în bine.

Sexul în agendă

Studiile au descoperit că sexul o dată pe săptămână îmbunătăţeşte satisfacţia generală în cuplu. Tot ce trebuie să faci este să rezervi o zi din agendă special pentru relaţii amoroase. Să găseşti timp pentru sex indiferent de treburile pe care le ai de făcut aduce numai beneficii. Anticiparea acestei zile şi fanteziile pot să declanşeze partenerilor şi mai multă dorinţă decât o partidă rapidă, spontană.

Acum că ai găsit o dată potrivită pentru astfel de activităţi este bine să aduci şi puţină varietate, susţin terapeuţii în materie de sex.

Picanteriile, jocurile sexuale, accesoriile erotice, diferite poziţii din Kama Sutra, toate sunt binevenite. Poţi face dragoste pasională, sex sălbatic sau poţi întreţine relaţii sexuale doar pentru a te elibera de sex, nimic nu este interzis!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!