Jucării sexuale haioase

  • 12187 afişări
Jucării sexuale haioase

03 septembrie 2012 Bianca Dragomir Redactor

Ieri după-masă, pe drumul spre casă conştientizam că, oricât de cald este încă şi oricât de mult verde a mai rămas, miroase a toamnă deja. Şi cerul s-a schimbat deodată şi parcă v-aş fi scris câte ceva trist, dar am realizat că azi e un nou început – cel al unei noi săptămâni şi că ceea ce ne poate salva din orice situaţie şi ceea ce ne poate face şi mai inteligenţi este, de când lumea, „Majestatea sa umorul”.

Nimic mai sănătos sau mai corect din punct de vedere formativ decât umorul, jocul de-a ironia, prezentarea unor aspecte serioase cu degajarea şi dezinvoltura hazului, ruperea convenţiilor sociale! Chiar şi atunci sau mai bine spus, cu atât mai mult atunci când vorbim despre sex, un subiect tabuu pe care îl privim cu reticenţă şi uşoară ruşine. Şi azi m-am gândit să vă fac cunoştinţă sau să vă amintesc de unele dintre cele mai haioase invenţii ale omului cu scopul de a îmbina plăcerea sexuală cu umorul: jucării sexuale care mai de care mai haioase.

De exemplu, ştiaţi că pentru partide de sex mai vesele vă puteţi achiziţiona o răţuşcă sado-masochistă cu vibraţii sau pompă pentru clitoris?

Daca poţi trece peste grimasa infantilă a dispozitivului răţuşcă, va fi un vibrator foarte puternic şi suficient de discret care te va stârni fără să stârnească atenţia. Cea din urmă este dedicată exclusiv femeilor: se aplică pe clitoris şi-sau labii pentru creşterea vascularizării organelor genitale. Există şi pompe clitoridiene cu vibraţii, în general se folosesc înainte şi în timpul masturbării şi niciodată în zona vaginală sau în interiorul vaginului.

Un vibrator ou nu te lasă niciodată la nevoie - singuri sau cu partenerul, vibratorul ou este versatil şi discret. În funcţie de starea de spirit pe care o ai la momentul respectiv ai posibilitatea să ajustezi setările şi să vă bucuraţi de plăcerea oferită la intensitatea dorită.

Tot la capitolul vibratoare, nu pot rata prezentarea vibratorului ce a devenit celebru în urma carnavalului de la Rio de Janeiro: vibratorul fluturaş, motivul pentru care dansatoarele sunt mereu vesele. Forma de fluture este doar masca ce ascunde un vibrator ce vă poate oferi plăcere prin stimulare clitoridiană, dar şi vaginală. Fluturaşul acţionează prin vibraţii şi pulsaţii şi se poate folosi cu uşurinţă în locuri publice...

Probabil cel mai amuzant nume la care cineva s-ar fi gândit pentru o şa de piele pusă pe o maşină de spălat: Orgasmatron 3000. Se spune că, dacă îţi cumperi o astfel de jucărie sexuală, de fiecare dată când vei ajunge acasă, vei fi foarte nerăbdătoare să îţi smulgi hainele de pe tine... bineînţeles ca să le speli.

Piciorul vagin

Nu ştiu dacă fetişurile cu picioare sunt înspăimântătoare sau haioase sau doar din ce în ce mai accesibile, depinde din ce unghi priveşti lucrurile. Pentru iubitori de acţiuni sexuale în care sunt implicate şi picioarele s-a inventat piciorul vagin care, pe deasupra, are şi unghiile de la degete date cu ojă.

Iar pentru cei care se bucură de sex anal, jucăria sexuală cercul anal este un dispozitiv prevăzut pentru zona anală, amuzant pe care trebuie să atunci  dacă faci faţă unui anumit tip de glumă dusă oarecum la extrem.

Şi nu am terminat încă cu enumerarea... De antrenorul oral aţi auzit? Este construit pentru a-ţi face limba mai puternică şi mai rezistentă în timpul sexului oral.

Pentru cei care cred că au încercat tot ce se poate în privinţa fanteziilor sexuale, le amintesc de penisul balenă, foarte corect din punctul de vedere anatomic. Se spune că îţi oferă aceeaşi plăcere sexuală pe care ai simţi-o dacă ai face sex cu o balenă şi nu e ilegal...

Mai mult pentru diversitate decât pentru plăcere există suport în formă de penis pentru telefon, mouse sexy cu sâni, săpun în formă de organul genital feminin sau un penis din ceară pe care îl puteţi folosi drept lumânare.

Pentru evitarea monotoniei, penisul partenerului poate avea oricând o nouă faţă: găsiţi în sex shop-uri hăinuţe haioase pentru penis ce întruchipează un leu, un cocoşel sau un şoricel.

Citeşte şi: Jucării sexuale pe care nici nu ştiai că le deţii deja
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: orgasm , sex , fantezii
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!