Andreea Mantea, cură de slăbire eficientă: "Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii"

  • 75264 afişări

Andreea Mantea, cură de slăbire eficientă: "Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii"

08 martie 2017


Andreea Mantea a dezvăluit că are, în prezent, 53 de kilograme şi 1,65 metri înălţime.
 

Pe lângă antrenamentele la sala de sport, ea ţine şi cură cu zer de capră.

„Am 53 de kilograme şi 250 de grame. Şi 1,65 metri înălţime. Am ajuns să mă cântăresc, sunt disperată cu treaba asta. Am început o cură de zer. zer de lapte de capră. Câte un pahar, dimineaţa pe stomacul gol. Ştiţi că eu eram cu apa cu lămâie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu să stau s-o pregătesc şi cred că s-a obişnuit organismul şi nu mai are niciun rezultat. Şi atunci am căutat pe internet tot felul de remedii naturiste şi am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii”, a declarat vedeta TV pentru o publicaţie mondenă.

Zerul este o zeamă acră, gălbuie şi uşor tulbure, care rămîne din prepararea diferitelor tipuri de brînzeturi. În această stare, nefiert, zerul este un leac din bătrîni extrem de valoros. E folosit la hănirea animalelor, dar la oameni are efecte tămăduitoare deosebite. Medicina modernă a confirmat că numai în zer se găsesc anumite proteine care, odată ajunse în organism, distrug tumorile, sporesc imunitatea, scad colesterolul şi revigorează trupul şi mintea. Zerul este elixirul tinereţii. Cosmetica, medicina, nutriţioniştii au descoperit posibilităţi inepuizabile de întrebuinţare a zerului, cel mai de preţ produs lactat obţinut de veacuri de ciobanii noştri.
Una dintre calităţile de bază ale zerului este faptul că este sărac în calorii. El ajută la eliminarea reziduurilor din organism, potoleşte foamea şi, de aceea, este un component din ce în ce mai des întîlnit în tot felul de diete şi cure de slăbire. Zerul topeşte grăsimile. Un pahar de zer conţine doar 48 kilocalorii şi îl puteţi bea în locul unui pahar cu apă, deoarece îndepărtează şi setea. Proteinele din zer stimulează corpul în producerea colecistokininei, un hormon care apare după masă şi care dă senzaţia de saţietate şi poate ajuta la pierderea în greutate.

Studii recente au făcut legătura între consumul de produse lactate şi controlul greutăţii, iar, dintre toate celelalte proteine, proteinele din zer ajută cel mai mult la creşterea muşchilor scheletici. Cura cu zer are efect depurativ, ajutînd astfel în unele afecţiuni precum guta. Se fac cure de 2-3 luni, în care se beau 3 căni de zer pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea mantea , zer
Comentarii / 4
  • ce muian sinistru are panarama asta, si este machiata, ma gandesc cum o arata dimineata cand se trezeste...

  • Dar daca inchideai ochii.....nu slabeai ? Ai slabit si la minte...daca asta ar fi posibil... Si cred ca-i vorba de "zer de berbec"....

  • reply tranca mariana 07 august 2017 / 03:48

    depresie ?

  • reply tranca mariana 06 august 2017 / 11:57

    Laptele de capra produce anemie severa iar Andreea Marin , Andreea Andrei ar trebui sa fie credincioasa si frumoasa ca inainte .

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!