Brigitte Macron, îngrijorată. De ce afecţiune suferă soţul ei

  • 1651 afişări
05 octombrie 2017


Brigitte Macron, îngrijorată. De ce afecţiune suferă soţul ei


Galerie foto

Soţia lui Macron, probabil viitoarea primă doamnă a Franţei, este cu 25 de ani mai în vârstă Soţia lui Macron, probabil viitoarea primă doamnă a Franţei, este cu 25 de ani mai în vârstă Soţia lui Macron, probabil viitoarea primă doamnă a Franţei, este cu 25 de ani mai în vârstă Soţia lui Macron, probabil viitoarea primă doamnă a Franţei, este cu 25 de ani mai în vârstă

Brigitte Macron, prima doamnă a Franţei, este îngrijorată şi ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană..

Sms-uri la ora două-trei... spre dimineaţă, şedinţe nocturne, telefoane subalternilor.

De când este Emmanuel Macron preşedinte, nu se mai doarme aproape deloc. Şi cel care rămâne în picioare, treaz, pe baricade, este el, preşedintele Franţei. Suferă de insomnie, acesta este concluzia.

Brigitte, prima doamnă, este îngrijorată şi - luându-ne după ce spune săptămânalul L'Express - ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană.. De multe ori cinele cu politicienii şi diferiţi oaspeţi se sfârşesc după miezul nopţii, iar la ora aceea Macron intră în biroul său - relatează săptămânalul - sau în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează claboratorii şi miniştrii săi.

Unul dintre exemple este de săptămâna trecută, imediat după întâlnirea la vârf italo-franceză  de la Lyon., când Macron a invitat toţi oaspeţii la cină într-un restaurant din cartierul Fourviere, obligând toată delegaţia să plece la ora unu. Unul dintre colaboratori a rămas cu el, la Lyon. Mi-a dat liber la 2,30 noaptea'', a povestit el.

Lipsa somnului te afectează din cap până în picioare. De fapt, un studiu publicat anul trecut, a demonstrat că doar o singură săptămâna în care ai dormit mai puţin de şase ore pe noapte rezultă în modificarea a peste 700 de gene.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: brigitte macron , insomnie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!