Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată

  • 572 afişări
29 iunie 2018
Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

În ultima perioada, Celine Dior a avut nişte apariţii impecabile, iar alegerile sale vestimentare au fost apreciate de criticii de modă. Cu toate astea, ultimul său look este total diferit şi îngriorător.

Celebra cântăreaţă a postat recent pe contul ei de Instagram o fotografie în care se priveşte în oglindă şi este de nerecunoscut. Artista are părul blond şi breton, o pereche de ochelari de soare rotunzi, de mari dimensiuni şi poartă o rochie asimentrică tip cămaşă, multicoloră alături de o pereche de pantofi stiletto albaştri.

În ciuda alegerii vestimentare extrem de reuşite, fanii şi-au exprimat îngrijorarea referitor la faptul că artista pare să fi slăbit considerabil.

În ultimii ani Celine Dion s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Presa internaţională a scris că artista suferă de o boală a urechii mijlocii cu care se confruntă de aproximativ un an. Cu toate că a urmat un tratament, operaţia nu a putut fi evitată. Boala de care suferă Celine Dion „cauzează iregularităţi ale auzului şi face ca interpretarea să fie extrem de dificilă”, scria Daily Mail potrivit Click.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!