Chef Patrizia Paglieri a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ţinut

  • 8373 afişări

Chef Patrizia Paglieri a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ţinut

17 martie 2017Patrizia declara în urmă cu un an că mereu a dus o luptă cu cântarul şi că toată viaţa sa a ţinut dietă.
 

“Sunt mereu în luptă cu cântarul. Am ţinut toată viaţa mea dietă, din păcate, pentru că în restaurant trebuie să gust tot timpul şi se adună caloriile. Secretele de dieta sunt acelea pe care le ştie toată lumea. Fără grăsimi, fără alcool, fără prea multă pâine. Dieta cu mâncarea italiană se împacă foarte bine, pentru că mâncarea italiană reprezintă regimul mediteranean, care este foarte sănătos. Pastele sunt foarte ok, nu îngraşă, sosul este cel care îngraşă. De exemplu, pastele cu roşii au 300-400 de calorii, pe când cele cu patru feluri de brânză au 1200 de calorii”, declara în urmă cu mai bine de un an italianca.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


Aceasta a reuşit să slăbească urmând o dietă echilibrată îmbinată cu exerciţii fizice. La micul dejun Patrizia obişnuieşte să mănânce un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale, iar pe parcursul zilei mai mănâncă  grătar cu salată sau peşte cu garnitură, ultima masă fiind la ora 18.00.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , patrizia paglieri
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!