Cum a slăbit Ionela Prodan aproape 6 numere. A renunţat la un singur aliment

  • 2370 afişări
29 decembrie 2017
Cum a slăbit Ionela Prodan aproape 6 numere. A renunţat la un singur aliment

Galerie foto

vezi galeria 3 foto
În ultima perioadă, Ionela Prodan a slăbit spectaculos şi a uimit pe toată lumea cu silueta sa. Artista a povestit că nu a apelat la niciun medic pentru a slăbi atât de mult, dar că a avut mai multă grijă de alimentaţie.
 
“Am zis că trebuie să fac ceva, fetele mele nu au dat atenţie. Anamaria din grasă nu mă scotea (..) Am fost cu Ana în Italia şi mi-am luat haine, dar majoritatea le-am luat cu mult sub mărimea pe care o aveam. Eu aveam măsura 18-20 şi am ajuns la 12, aproape 6 numere. Nu m-am cântărit decât de 2-3 ori în şase luni. Când îmi era foame luam un fruct, dar niciun fel de carne, am renunţat total la carne. Mâncam şi două ouă pe săptămână”, a declarat Ionela Prodan.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: slabire , alimentatie , ionela prodan
Comentarii / 1
  • reply Mamaie Delafetesti 01 ianuarie 2018 / 08:33

    Minte de stinge! Si-a taiat stomacul codoasa asta ordinara. A fost toata viata grasa si s-a indopat ca o vaca, cine o crede acum ca s-a pus la dieta?

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!