Cum să slăbeşti rapid, la birou. Meniul pentru o săptămână care să te ţină departe de fast-food

  • 237 afişări
14 iunie 2018
Cum să slăbeşti rapid, la birou. Meniul pentru o săptămână care să te ţină departe de fast-food

Timpul petrecut la birou ne poate împiedica să avem o alimentaţie sănătoasă şi, pentru că de multe ori, nu mai avem starea necesară pentru a găti o mâncare sănătoasă, cea mai uşoară alegere la care putem apela este mancarea de tip fast-food, atât pentru masa de prânz, cât şi pentru cea de seară.

 Iată o dietă care să te ajute să mănânci sănătos la birou şi care să te ajute să stai departe de alimentele nesănătoase.

Ziua 1

  • Prânz: pui/ curcan/ vită + legume la alegere (castraveţi, roşii, ardei, ceapă, praz, spanac).
    Cină: peşte (cod, macrou, păstrăv, somon) sau conservă de ton/somon (în apă, iar dacă e în ulei vegetal se stoarce bine de ulei) + legume la alegere (castraveţi, ardei, ceapă, salată verde, ridichi, conopidă, ţelină crudă, morcov crud, ciuperci, dovlecei, varză, sparanghel, spanac) + două felii pâine „Slăbeşti mâncând” (până la 70 g).

Ziua 2

  • Prânz: fructe proaspete – ananas / papaya / cireşe / mere / pere / caise / piersici / nectarine / grepfrut / kiwi / zmeură / fragi / afine / prune renglote + un iaurt natural semidegresat (până la 250 ml).
    Cină: carne de vită + legume la alegere (roşii, salată verde, ţelină, 3 – 4 măsline mari, varză, varză de Bruxelles, spanac, castraveţi, praz, sparanghel).

Ziua 3

  • Prânz: un grepfrut/ un măr + peşte (cod, macrou, păstrăv, somon) sau conservă de ton/somon (în apă sau ulei vegetal, se stoarce bine de ulei) + legume la alegere (fasole verde, spanac, salată verde, o roşie, ardei, ciuperci, sparanghel).
    Cină: vită/ pui/ curcan + legume la alegere (salată verde, roşii, castravete, ţelină crudă, praz, sparanghel, spanac.

Ziua 4

  • Prânz: un ou fiert (cât doriţi de tare) + 200 g şvaiţer + două felii pâine „Slăbeşti mâncând” (până la 70 g) + legume la alegere (dovlecei, ardei, fasole verde, ceapă, praz, sparanghel, spanac).
    Cină: pui la grill + legume la alegere (spanac, ardei, fasole verde, salată verde, varză, vinete, praz, sparanghel, spanac).

Ziua 5

  • Prânz: vită/pui/curcan + legume la alegere (spanac, salată verde, varză, ardei, dovlecei, ciuperci, praz, sparanghel).
    Cină: peşte (cod, macrou, păstrăv, somon) sau conservă de ton/somon (în apă sau ulei vegetal, se stoarce bine de ulei) + legume la alegere (roşii,
    castraveţi, dovlecei, ciuperci, morcov crud, ţelină crudă, conopidă, broccoli, ardei, praz, sparanghel, spanac).

Ziua 6

  • Prânz: fructe proaspete – ananas / papaya / cireşe / mere / pere / caise / piersici / nectarine / grepfrut / kiwi / zmeură / fragi / afine / prune, renglote + un iaurt natural semidegresat (până la 250 ml).
    Cină: un grepfrut/ un măr+ pui/ curcan + legume la alegere (salată verde, ciuperci, roşii, castraveţi, ceapă, praz, sparanghel, spanac).

Ziua 7

  • Prânz: două ouă fierte (cât doriţi de tari) + un iaurt natural (până la 250 ml) sau 200 g şvaiţer + legume la alegere (dovlecei, conopidă, broccoli, fasole verde, ardei, ciuperci, vinete, praz, sparanghel, spanac).
    Cină: vită + legume la alegere (salată verde, castravete, ţelină crudă, roşii, varză de Bruxelles,
    varză, ciuperci, ardei, praz, sparanghel, spanac).

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: birou , slabire , meniu , alimentatie sanatoasa , dieta