Dana Nălbaru, despre afecţiunea soţului ei: "Aşa l-am luat, aşa m-am îndrăgostit de el, aşa m-a cucerit"

  • 915 afişări
Dana Nălbaru, despre afecţiunea soţului ei: "Aşa l-am luat, aşa m-am îndrăgostit de el, aşa m-a cucerit"

14 septembrie 2017


Dragoş Bucur suferă de diabet, este dependent de insulină, iar această afecţiune şi-a pus amprenta asupra vieţii sale de zi cu zi, după cum mărturiseşte Dana Nălbaru.  
 


"Pentru cei/cele care nu ştiu trebuie să spun, încă de la început, că am acasă un diabetic. Aşa l-am luat, aşa m-am îndrăgostit de el, aşa m-a cucerit. Despre Dragoş e vorba şi o să va spun câteva cuvinte despre viaţă mea alături de diabetul sau. Ştiţi, noi doi (eu şi diabetul lui Dragoş) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul. Când şi-a scos prima oară pen-ul că să-şi facă insulină (luase nişte ciuperci la cuptor dar voia să mă impresioneze) am făcut ochii mari, că cepele, şi el a mustăcit mulţumit…”Am cucerit-o” şi-a zis în gând. Eu mă întrebăm dacă nu-l doare şi chiar l-am întrebat iar el a mimat o grimasă în timp ce acul intră în burtă. Actor. După cinci zile acceptăm cererea lui în căsătorie şi după şapte luni eram doamna Bucur. Ok, aşa mă cheamă în buletin: Alina Daniela Bucur.

La început nu aveam nici cea mai mică idee despre ce înseamnă hipo şi hiper. Vedeam că se testează des, că îşi face insulină, că îşi cantereste mâncarea (a avut o perioada în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant) dar, cu timpul, am învăţat cam tot ce e important să ştiu despre diabet.

Azi acele, insulină, testele, senzorii, pompă fac parte din viaţă mea. De multe ori mă întreb dacă el nu s-o fi săturat de ele dar îl văd pozitiv mereu şi firesc în relaţia lui cu diabetul aşa că mă liniştesc.

Mi-a spus de câteva ori că boală asta i-a făcut viaţă mai bună. Pare ciudat, dar îmi explică despre cum l-a organizat, cum l-a educat şi, mai ales, despre cum l-a învăţat să înţeleagă cu adevărat care sunt marile valori ale vieţii. Şi eu am învăţat de la el".

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dana nalbaru , dragos bucur
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 14 septembrie 2017 / 09:50

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!