Fără efort sau diete: Siluetă de invidiat pentru toată viaţa! Află şi tu secretul!

  • 5045 afişări
Fără efort sau diete: Siluetă de invidiat pentru toată viaţa! Află şi tu secretul!

19 februarie 2016

Uită de diete drastice sau înfometare! Cercetătorii îţi vin în ajutor cu un studiu care îţi dezvăluie ce trebuie să faci concret că să-ţi menţii o siluetă suplă şi perfectă pentru toată viaţa!

O echipă de cercetători americani din cadrul Cornell University au reuşit să afle secretele persoanelor care rămân suple pe parcursul vieţii lor. Ei au descoperit că abordarea cu plăcere a hranei şi pregătirea ei în casă din produse de calitate se numără printre criteriile de succes.

Se pune mare accent pe micul dejun, care cuprinde ouă, legume, fructe proaspete sau uscate. Prânzul este alcătuit din salată, carne de pui, iar la cina sunt consumate preponderent legumele. Alcoolul este exclus, la fel ca şi băuturile acidulate. La regimul alimentar echilibrat şi sănătos se adaugă şi mişcarea regulată (sport între minim 2 şi maxim 7 ori pe săptămână)

Ca o concluzie, cercetătorii au observat că oamenii supli în mod natural aleg alimente de bună calitate, gătesc singuri şi dau atenţie semnalelor lor corporale ca să îşi păstreze silueta. Ei au o abordare bazată pe plăcerea faţă de hrană şi mesele din cursul zilei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 22 februarie 2016 / 10:32

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    _ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!