Parfumul care te ajută să slăbeşti

 • 1627 afişări
Parfumul care te ajută să slăbeşti

02 februarie 2016

Prea bun ca să fie adevărat! Să miroşi frumos şi în acelaşi timp să pierzi în greutate este un vis devenit realitate.

Velds, o companie franceză de cosmetică, a lansat un parfum care te ajută să slăbeşti. Produsul poartă numele "Prends-moi" şi se bazează pe aromaterapie. Cercetările arată că 75% dintre femeile care au folosit parfumul nu mai simţeau nevoia să mănânce snacks-uri între mese. De cele mai multe ori stresul, nervii, tristeţea duc la alegeri nepotrivite în ceea ce priveşte alegerile alimentare, iar acest parfum “minune” vine în ajutor.

“Merită să încerci , n-ai nimic de pierdut!” , susţine creatorul parfumului, Joyce Musy.

Parfumul este creat pe baza aromelor de bergamotă, mandarină, liliac şi Ylang ylang. Ingredientele conţinute sunt speciale având în vedere că atunci când intră în contact cu pielea secretă endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de plăcere şi saţietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului şi anxietăţii şi taie pofta de mâncare între mesele principale.

Preţul acestui produs este de aproximativ 22 de dolari şi este la mare căutare. Deja 6.000 de persoane sunt trecute pe lista de aşteptare.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
 • Lucru de acasa pe calculator.Minim 100-285 de euro lunar! Cautam persoane care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice.Curs online gratuit inainte de inceperea activitatii.

  Necesita :
  - calculator
  - conexiune internet
  - cunostinte minime pc
  Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei, adresa de mail: mimi.ignatescu@gmail.com
  Mihaela Ignatescu

 • reply Patriarhul danel 02 februarie 2016 / 07:52

  Nu au mai mancat snacksuri intre mese...ce parfum dresat..dar saorma a mai mancat nu? stire de ziaristi romani..mai inventivilor ma...o sa dispareti ca sunteti de caca oricum!

 • Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: delia.rapeanu@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!