Ziua Nationala fara Tutun - riscurile fumatului in sarcina

Ziua Nationala fara Tutun - riscurile fumatului in sarcina

Ziua Nationala fara Tutun - riscurile fumatului in sarcina

18 noiembrie 2010 Luiza Burhai Redactor

Astazi este Ziua Nationala fara Tutun, motiv pentru care ar trebui sa tragem cateva semnale de alarma referitor la fumatul in timpul sarcinii.

Fumatul in sarcina reprezinta o tripla problema: a mamei, a copilului si a doctorului. Din cauza acestui viciu, risti sa nasti prematur, sa produci malformatii fatului sau chiar sa pierzi sarcina.

Aceasta campanie face parte din programul Ministerului Sanatatii, pe care il puteti citi aici.Veti gasi doua pliante care cuprind informatii utile despre riscul fumatului in sarcina, precum si despre implicatiile economice ale renuntarii la fumat asupra BPOC.

Gratie acestui program, in primele 6 luni ale anului au fost salvati de la BPOC aproximativ 1000 de fumatori. Informeaza-te si gaseste ajutorul de care ai nevoie pentru a scapa de acest viciu si a nu afecta sanatatea copilului tau.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!