Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kg! Cum arată tânăra acum

  • 3807 afişări

Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kg! Cum arată tânăra acum

15 iunie 2017


Fiica cunoscutei antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reuşit performanţa de a slăbi 60 de kilograme prin sesiunile de sport şi dieta recomandată de mama ei.
 


Tânăra în vârstă de 24 de ani are în prezent o siluetă de invidiat şi a devenit atât de fascinată de modul de viaţă sănătos încât a studiat şi s-a antrenat devenind presenter autorizat Kangoo Jumps. Astfel se face că deţine diplomă de acreditare şi predă această disciplină celor care vor să facă sport ori să devină la rândul lor instructori Kangoo Jumps.

Sâmbătă, ea va urca pe scenă alături de mama ei, Kinga Sebestyen, în Parcul Tineretului din Bucureşti şi, împreună, vor face sport alături de cei care doresc să facă mişcare în aer liber. Este al şaptelea an consecutiv în care Kinga organizează acest eveniment pentru publicul larg alături de nutriţionistul Cristian Mărgărit, în Bucureşti, Braşov şi Mamaia.

Sâmbătă, începând cu ora 17, Kinga Sebestyen va da startul unei serii de antrenamente pe ghete Kangoo Jumps şi va lansa noul său program Kanjoo Jumps care lucrează nu doar muşchii corpului ci şi cei faciali, arătându-ne metoda prin care putem rămâne tineri şi plini de energie.  

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


Cei care doresc să participe gratuit la orele de Kangoo Jumps din Parcul Tineretului trebuie să ajungă la 16.30 la standul Kangoo Jumps România pentru a închiria ghetele pe baza buletinului de identitate. Aceştia vor primi şi sticlă de apă, tricouri, vitamine, cosmetice şi chiar cartele telefonice.  

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor de ghete Kangoo Jumps în România, Bulgaria, Serbia şi Suedia şi Master Trainer internaţional. A lansat programe unice de slăbit şi de revenire în formă, precum Fat Burning by Kinga, programul de slabit pe ghete cu exerciţii de rebound şi tonifiere, şi este inventatorul conceptului de Kangoo Jumps Presenter, oferind diplome de certificare a acestei profesii, scriind şi un manual în acest sens.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kinga , dieta
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 16 iunie 2017 / 12:28

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!