La 57 de ani, Emma Thompson a slăbit 8 kilograme în şase săptămâni

  • 579 afişări


La 57 de ani, Emma Thompson a slăbit 8 kilograme în şase săptămâni

31 martie 2017


Datorită dietei personale a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, actriţa Emma Thompson a trecut la haine cu două măsuri mai mici în doar şase săptămâni.Emma Thompson a adoptat o "dietă anti-dietă", în care sunt incluse seminţele chia, kale şi alimentele fără gluten, propusă de dieteticiana lui Kate Middleton, Louise Parker.

Actriţa de 57 de ani a făcut exerciţii fizice de şase ori pe săptămână, câte 90 de minute pe zi, slăbind 8 kilograme în total şi scăpând de două măsuri la haine.
Spre deosebire de multe alte regimuri de slăbire, dieta Emmei include sandviciuri cu bacon, brânză, burgeri şi chiar câte un pahar de vin la cină.

Emma Thompson a luat trei mese pe zi, toate conţinând proteine, carbohidraţi cu indice glicemic mic şi o cantitate mică de grăsimi sănătoase, plus două gustări.  

"Somnul este un element crucial în această dietă, este detoxul natural al nopţii. Telefoanele mobile sunt interzise înainte de culcare, în schimb încurajăm oamenii să citească o carte în pat. Este plictisitor, simplu, dar uşor de făcut. Emma este fabuloasă şi superamuzantă. Este un fel de poster girl pentru această dietă, pentru că munceşte din greu pentru silueta sa".

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emma thompson , dieta , kate middleton
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 31 martie 2017 / 10:54

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!