La 63 de ani, arată senzaţional. Ce mănâncă Christie Brinkley

  • 5961 afişări

La 63 de ani, arată senzaţional. Ce mănâncă Christie Brinkley

09 februarie 2017


Christie Brinkley este o femeie de afaceri şi fost fotomodel din SUA care, la 63 de ani, parcă refuză să îmbătrânească.
 Pentru a se menţine în formă, Christie Brinkley declară că respectă un program alimentar destul de strict, pe care l-au adoptat inclusiv fiicele ei.
"Sunt vegetariană de când aveam 12 ani. De foarte mulţi ani, mă asigur că ingredientele pe care le mănânc conţin toate culorile posibile. Acesta este principiul meu de bază şi în acest fel, şi copiii mei iau toţi nutrienţi - mă asigur că mănâncă alimente verzi, galbene, roşii, mov şi toate. Îmi place să diversific tot ce am", a declarat Brinkely pentru shape.com.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: christie brinkley , dieta
Comentarii / 2
  • Dovedit si cu rezultate: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 11 februarie 2017 / 06:36

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!