Lara Flynn Boyle, victimă a operaţiilor estetice

  • 1162 afişări
08 septembrie 2017

Lara Flynn Boyle, victimă a operaţiilor estetice


Actriţa americană Lara Flynn Boyle, cunoscută publicului graţie rolului jucat în celebrul serial "Twin Peaks", a devenit la 47 de ani una dintre victimele operaţiilor estetice în exces.
 


Desemnată una dintre cele mai frumoase actriţe din anii '90, când şi-a câştigat celebritatea cu rolul Donnei Hayward din Twin Peaks, actriţa americană este acum de nerecunoscut, scrie Daily Mail.


În 2006, când s-a căsătorit cu un agent imobiliar, faţa actriţei arăta iar diferit, iar experţii în frumuseţe au bănuit-o de cel puţin câteva injecţii în buze, o rinoplastie, fillere în pomeţi şi o ridicare de sprâncene. Lara a recunoscut de altfel că îi este teamă că schimbările aduse de vârstă o vor pune în dificultatea de a concura pentru roluri cu mai tinerele ei colege de breaslă.

Într-un interviu acordat acum ceva vreme, Lara Flynn Boyle recunoaşte că îi este frică de bătrâneţe. "Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine", a mărturisit actriţa.

Acum, la 47 de ani, chipul Larei este de-a dreptul desfigurat, experţii în operaţii estetice suspectând că este rezultatul fillerelor care s-au disipat pe sub piele.

De altfel, acum câţiva ani, medicul Nassif, protagonistul emisiunii "Botched" de la TLC, care este specialist în chirurgia de reconstrucţie, a avertizat: "Ar trebui să se abţină de la alte proceduri sau intervenţii estetice de acum înainte".

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: operatii estetice , victima
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 11 septembrie 2017 / 03:15

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!