Lili Sandu, secretul unei siluete perfecte. De şapte ani, a renunţat la un aliment de bază

  • 3411 afişări

Lili Sandu, secretul unei siluete perfecte. De şapte ani, a renunţat la un aliment de bază

13 noiembrie 2017


Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Lili Sandu (37 de ani) arată aşa cum se simte, iar pentru starea ei de bine este "de vină" regimul de viaţă pe care l-a adoptat de ceva timp şi căruia i-a rămas fidelă.
 


De şapte ani, fosta componetă a trupei Trinity nu se mai atinge de carne şi rezultatele se văd cu ochiul liber.  Lili Sandu nu mai mănâncă produse care conţin proteine animale şi s-a axat doar pe vegetale.

Lili Sandu a explicat cum a ajuns să aibă această siluetă de invidiat pe blogul ei personal.   

"M-am hotărât să urmez un regim strict vegan în urmă cu mai bine de şapte ani, din cauza unor probleme hormonale pe care le aveam atunci şi la îndrumarea unui medic homeopat. Această decizie a coincis şi cu stabilirea mea în Los Angeles, un loc ideal pentru a te dedica acestui regim alimentar, datorită disponibilităţii unei game variate de produse. A fi vegan este un mod de viaţă care necesită multă documentare şi determinare pentru a respecta cu stricteţe principiile veganismului şi pentru a te menţine sănătos. Eliminarea produselor de origine animală din alimentaţie trebuie înlocuită cu o dietă bogată în nutrienţi şi vitamine care asigură o funcţionare optimă a organismului. Proteinele şi grăsimile din carne, peşte, lactate, ouă se pot găsi în produse vegetale precum ciupercile, fasolea neagră, lintea, năutul, avocado, nuci, migdale, uleiul de cocos ş.a.m.d., dar şi în superalimente cum ar fi spirulina, moringa sau seminţe de chia", a dezvăluit vedeta pe lilisandu.ro

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lilia sandu , dieta
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 16 noiembrie 2017 / 12:01

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!