Noutăţi din sănătate

 • 
Ce este liposucţia laser asistată de GPS

 
Ce este liposucţia laser asistată de GPS

  Liposucţia asistată de GPS este o procedură minim invazivă prin care, printr-o incizie de câţiva milimetri, se introduce sub piele o canulă subţire, atraumatică, cu laser prin fibră optică care topeşte grăsimea, controlând exact intensitatea şi vizualizând în permanenţă poziţia canulei pe ecran cu ajutorul tehnologiei prin GPS.

 • Noua medicină Noua medicină

  2 metode prin care să îţi testezi sănătatea fără să apelezi la medic.

 • Căpşunile ajută la albirea naturală a dinţilor Căpşunile ajută la albirea naturală a dinţilor

  Căpşuna, fructul-vedetă a acestei perioade, este soluţia perfectă să-ţi albeşti dinţii rapid şi ieftin.

 • Descoperă beneficiile celei mai pure ape de mare –gama AQUA Maris Descoperă beneficiile celei mai pure ape de mare –gama AQUA Maris

  Încă din cele mai vechi timpuri, bolnavilor sau pacienţilor slăbiţi, mai ales celor cu probleme respiratorii li se recomanda să petreacă cât mai mult timp posibil în apropierea mării. Efectele terapeutice ale apei de mare se datorează bogăţiei în săruri minerale şi oligoelemente, cura cu apă de mare oferind numeroase beneficii organismului uman.

 • Când gândesc oamenii obectiv? Când gândesc oamenii obectiv?

  Persoanele care trebuie să ia decizii dificile reuşesc să reflecteze cu o mai mare obiectivitate atunci când analizează diverse aspecte pe întuneric, potrivit unui studiu realizat recent la Universitatea din Toronto, informează Mediafax.

 • Noul Blend-a-med® 3D White Luxe şi poţi spune #IsmilelikeShakira! Noul Blend-a-med® 3D White Luxe şi poţi spune #IsmilelikeShakira!

  Pe o scara de la zambet de complezenta pana la zambet pana la urechi unde te situezi? Când ai fost complimentată ultima data pentru zâmbetul tău?

 • Mersul pe jos creşte dimensiunea creierului Mersul pe jos creşte dimensiunea creierului

  Plimbările în ritm susţinut, efectuate de trei ori pe săptămână, cresc dimensiunea hippocampusului, centrul cerebral al memoriei, una dintre primele regiuni ale creierului afectate de maladia Alzheimer, au descoperit cercetătorii americani, conform Mediafax.

 • Clinica Phoenix pentru siguranţa ta şi a familiei tale Clinica Phoenix pentru siguranţa ta şi a familiei tale

  Ai nevoie repede de o examinare cu rezonanţa magnetica sau o tomografie computerizata? Ai dureri mari de spate sau vrei sa fii sigur ca primesti un rezultat rapid si corect? Cineva din familia ta sau chiar tu, ai o problema ce necesita investigare imediata?

 • Bucură-te de beneficiile unui somn liniştit cu Bien Dormir Bucură-te de beneficiile unui somn liniştit cu Bien Dormir

  Te-ai saturat sa ai cearcane si un ten cu aspect obosit tot timpul? Iti este greu sa te odihnesti noaptea? Atunci trebuie sa scapi de insomnie cat mai curand!

 • Tratează-te la primele semne de disconfort Tratează-te la primele semne de disconfort

  Studiile clinice au demonstrat că 50% dintre femei suferă cel puţin o dată în viaţă de o formă de infecţie urinară, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilă de producerea a 85% dintre infecţii.

 • Probleme cu somnul? Descoperă leacul modern Probleme cu somnul? Descoperă leacul modern

  Necesarul de odihnă al organismului unei persoane adulte este, în medie, de 7 ore de somn. Dacă nu ai mai avut de multă vreme un somn adânc şi liniştit sau o zi lipsită de stres şi surmenaj, este timpul să apelezi la gama Somnus de la Bioeel.

 • (P) Apa filtrata - cea mai buna solutie pentru o apa curata si sigura
(P) Apa filtrata - cea mai buna solutie pentru o apa curata si sigura

 • Produse homeopate cu două decenii experienţă Produse homeopate cu două decenii experienţă

  Anul acesta, laboratoarele PlantExtrakt împlinesc 22 de ani de experienţă. Fabricate din plante proaspete, provenite în mare parte din culturi proprii, produsele PlantExtrakt îţi garantează calitate şi eficienţă.

 • Un “mix” ce te va surprinde cu notele sale picante Un “mix” ce te va surprinde cu notele sale picante

  Bolero Mix de la Eisberg te va surprinde în acest sezon cu notele sale picante.

 • Campanie anti-solar. Efectele şocante la care se expun tinerii Campanie anti-solar. Efectele şocante la care se expun tinerii

  O nouă campanie, R UV Ugly?, îşi propune să le arate oamenilor care sunt riscurile la care se expun atunci când merg la solar, prin prezentarea unei imagini realizate de un scanner UV de ultimă generaţie, care prezintă toate efectele secundare de care „are parte” un ten ce frecventează saloanele dotate cu aparate ce promit un bronz arămiu şi uniform în doar câteva minute.

 • Lady Gaga pune în pericol sănătatea publică Lady Gaga pune în pericol sănătatea publică

  O serie de controale efectuate săptămâna aceasta la mai multe restaurante newyorkeze au scos la iveală mai multe nereguli, printre localurile drastic sancţionate numărându-se şi cel aparţinând cântăreţei Lady Gaga şi familiei sale, informează thesmokinggun.com, citat de Mediafax.

 • (P) Blend-a-med şi Oral B oferă consultaţii gratuite pentru un zâmbet sănătos (P) Blend-a-med şi Oral B oferă consultaţii gratuite pentru un zâmbet sănătos

  Nu ai avut timp să ajungi la dentist, ai tot amânat sau laşi până când vei avea o problemă adevărată şi dureroasă? Fie că eşti ocupat, fie că eşti comod, nu trebuie să ignori sănătatea dinţilor tăi, iar cu gândul la tine, blend-a-med şi Oral B ţi-au pregătit o surpriză: consultaţii gratuite.

 • Creierul discriminează femeile Creierul discriminează femeile

  Conform unui studiu publicat în European Journal of Social Psychology, creierul, indiferent că este al unui bărbat sau al unei femei, procesează în mod diferit imaginile reprezentanţilor celor două sexe, bărbaţii fiind percepuţi ca un întreg, iar femeile ca o "colecţie" de părţi ale corpului, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

 • Oja şi fixativul cresc riscul de diabet Oja şi fixativul cresc riscul de diabet

  Conform unui studio realizat de cercetătorii de la Brigham and Women's Hospital (BWH) din oraşul american Boston, fixativul şi lacul de unghii cresc riscul de diabet, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

 • (P) Dantură sănătoasă cu ajutorul complexului de staniu (P) Dantură sănătoasă cu ajutorul complexului de staniu

  Blend-a-med Pro-Expert All in 1 prezintă complexul de staniu, o formulă revoluţionară ce o să îţi ofere dantură perfectă şi sănătoasă. Cu blend-a-med este mai uşor să iei decizii când te afli în faţa raftului cu pastă de dinţi.