Noul Blend-a-med® 3D White Luxe şi poţi spune #IsmilelikeShakira!

  • 156 afişări
Noul Blend-a-med® 3D White Luxe şi poţi spune #IsmilelikeShakira!

20 februarie 2014

Pe o scara de la zambet de complezenta pana la zambet pana la urechi unde te situezi? Când ai fost complimentată ultima data pentru zâmbetul tău?

Atunci când zâmbeşti, ceilalţi te percep mai frumoasă şi mai simpatică. Este un truc bun care îţi asigură o primă impresie pozitivă. De aceea toate vedetele au mereu zâmbetul pe buze. Ai remarcat-o pe Shakira?

Dar nu poţi zâmbi cu încredere dacă dinţii tăi nu sunt suficient de albi. Dacă eşti fumătoare sau consumatoare de cafea ştii cât de greu este să îţi menţii zâmbetul impecabil.
blend-a-med® 3D White Luxe vine în ajutorul zâmbetului tau cu cea mai simplă soluţie pentru ca tu să poţi zâmbi cu încredere.

Pasta de dinţi blend-a-med® 3D White Luxe dispune de cea mai avansată tehnologie de albire atestată clinic de până acum. Noua formulă 3D White Luxe ajută la înlăturarea de până la 90% a petelor de pe suprafaţa dinţilor în doar cinci zile.

Si vestile bune nu se opresc aici: pentru că stie cât de mare este puterea unui zâmbet strălucitor, Shakira devine noua ambasadoare blend-a-med 3D White Luxe.

Blend-a-med® 3D White Luxe are o triplă acţiune de albire care înlătură petele oferind dinţilor o strălucire sănătoasă. Astfel, datorită conţinutului de pirofosfat de sodiu petele sunt prevenite din timp. În plus, noua formulă aplică pe suprafaţa dintelui un strat foarte subţire care reflectă lumina imediat după periere. Iar sistemul dublu cu dioxid de siliciu protejează, curăţă şi albeşte dinţii, în timp ce îngrijeşte suprafaţa smalţului cu minerale esenţiale.

Şi pentru a îmbunătăţi rezultatele, blend-a-med® 3D White Luxe vine cu un aliat de încredere, periuţa de dinţi Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex, special concepută pentru a se adapta formei dinţilor şi gingiilor astfel încât să ajungă şi în zonele greu accesibile.

Este recomadată utilizarea lui blend-a-med® 3D White Luxe de două ori pe zi. Ingredientele din blend-a-med® 3D White Luxe vor începe să acţioneze din prima zi, iar rezultatele vor fi vizibile după 5-7 zile, îndepărtând pînă la 90% dintre petele de pe suprafaţa dinţilor.

blend-a-med® 3D White Luxe este disponibil în mai multe variante, în funcţie de nevoile tale individuale:

blend-a-med® 3D White Glamourous White – albeşte dinţii şi  împiedică formarea petelor

blend-a-med® 3D White Luxe Healthy Shine – albeşte şi întăreşte smalţul

blend-a-med® 3D White Luxe Anti-Tobacco Fresh –  are o formulă intensivă de înlăturare a petelor.  Este ideal pentru fumătorii şi consumatorii de cafea. Îndepărtează petele în timp ce oferă o senzaţie de prospeţime care durează

blend-a-med® 3D White Luxe Instant Pearl Glow – albeşte dinţii oferind strălucire

blend-a-med® 3D White Luxe este diponibil în magazine şi farmacii…


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shakira , dinţi , vedete
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!