"Nu cred că mai pot îndura multe!" Shania Twain, diagnosticată cu boala Lyme

  • 5088 afişări

"Nu cred că mai pot îndura multe!" Shania Twain, diagnosticată cu boala Lyme

25 septembrie 2017

Galerie foto

"Nu cred cât mai pot îndura!" Shania Twain, diagnostică cu boala Lyme"Nu cred cât mai pot îndura!" Shania Twain, diagnostică cu boala Lyme"Nu cred cât mai pot îndura!" Shania Twain, diagnostică cu boala Lyme"Nu cred cât mai pot îndura!" Shania Twain, diagnostică cu boala Lyme


Shania Twain (52 de ani) a vorbit despre cea mai dramatică perioadă din viaţa ei, când a suferit în urma unui divorţ amar, dar şi din cauza unei afecţiuni grave.
 


Cântăreaţa a mărturisit că, la început, a pus problemele de sănătate pe seama oboselii, aşa că a decis să ia o pauză.
"Muncisem foarte intens pentru mai bine de zece ani, tocmai născusem un copil şi dintr-o dată am început să am probleme că vocea",  a spus Shania în cadrul emisiunii 60 Minutes.

Apoi, medicii au descoperit că suferea de o paralizie parţială a nervilor conectaţi la coardele vocale, în urma tratamentului luat pentru boala Lyme.

Chiar în aceeaşi perioadă, Shania a descoperit că soţul ei o înşela cu cea mai bună prietenă a ei, aşa că a înaintat divorţul.

Boala s-a agravat. "Ceea ce a făcut ca divorţul meu să fie şi mai dificil a fost şi atitudinea mea, în genul: nu ştiu câte lucruri de-astea mai pot îndura. Câte momente traumatice mai pot să îndur. La acel moment, este devastată, eram distrusă."

La scurt timp după aceea, a dispărut din lumina reflectoarelor.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shania twain , boala , diagnostic
Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!