"Nu cred că mai pot îndura multe!" Shania Twain, diagnosticată cu boala Lyme

  • 5073 afişări

"Nu cred că mai pot îndura multe!" Shania Twain, diagnosticată cu boala Lyme

25 septembrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


Shania Twain (52 de ani) a vorbit despre cea mai dramatică perioadă din viaţa ei, când a suferit în urma unui divorţ amar, dar şi din cauza unei afecţiuni grave.
 


Cântăreaţa a mărturisit că, la început, a pus problemele de sănătate pe seama oboselii, aşa că a decis să ia o pauză.
"Muncisem foarte intens pentru mai bine de zece ani, tocmai născusem un copil şi dintr-o dată am început să am probleme că vocea",  a spus Shania în cadrul emisiunii 60 Minutes.

Apoi, medicii au descoperit că suferea de o paralizie parţială a nervilor conectaţi la coardele vocale, în urma tratamentului luat pentru boala Lyme.

Chiar în aceeaşi perioadă, Shania a descoperit că soţul ei o înşela cu cea mai bună prietenă a ei, aşa că a înaintat divorţul.

Boala s-a agravat. "Ceea ce a făcut ca divorţul meu să fie şi mai dificil a fost şi atitudinea mea, în genul: nu ştiu câte lucruri de-astea mai pot îndura. Câte momente traumatice mai pot să îndur. La acel moment, este devastată, eram distrusă."

La scurt timp după aceea, a dispărut din lumina reflectoarelor.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shania twain , boala , diagnostic
Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!