Nu te-ai fi gândit niciodată la asta: cât de nocive sunt selfie-urile!

  • 1050 afişări
Nu te-ai fi gândit niciodată la asta: cât de nocive sunt selfie-urile!

21 martie 2016

Noua modă, aceea de a te fotografia singur sau cu prietenii, numită selfie, poate fi destul de periculoasă în anumite situaţii. Şi aici nu vorbim despre pozele făcute în locuri extreme ce pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

În ultimii ani, fenomenul autoportretelor realizate cu telefoanele mobile a crescut foarte mult în popularitate. Se pare că această practică este nocivă. O bloggeriţă din Londra susţine că acest obicei i-a afectat tenul, îmbătrânindu-l.

Tânăra în vârstă de 26 de ani, care face aproximativ 50 de selfie-uri pe zi, declară că selfie-urile i-au provocat apariţia unor riduri fine şi mici pete pe faţă, scrie site-ul dailymail.co.uk.

Aceste probleme sunt cauzate de lumina albastră, potenţial nocivă pentru piele, emisă de smartphone, cel puţin aşa susţine bloggeriţa Mehreen Baig. Dermatologii nu exclud această posibilitate. Ei au confirmat că astfel de simptome au fost constatate când expunerea a fost intensă. Pentru un plus de protecţie, specialiştii recomandă să cremă cu protecţie solară.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: refuz , diferenta , fotografie , locuri , moda , numire , poze , prieteni , viata , sustinere
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!