Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E malefic ceea ce se întâmplă acolo"

  • 1211 afişări

Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E malefic ceea ce se întâmplă acolo"

31 martie 2017


Emma Thompson a dezvăluit recent, într-un interviu, la ce presiune uriaşă sunt supuse actriţele care fac carieră la Hollywood.
 


“Nu m-am mutat niciodată în Statele Unite. Nu am putut. Puteţi să vă imaginaţi aşa ceva?! De câte ori merg în LA ajung la concluzia că sunt supraponderală”, a povestit celebra actriţă.
”E un loc ciudat şi nu aş putea să trăiesc acolo”, a declarat Emma Thompson, invitată în emisiunea de televiziune ”Skavlan”, un talk-show din Suedia.
”Anorexie - sunt atât de mulţi copii, fete şi băieţi, dar şi actriţe mature, care sunt foarte, foarte subţiri, care au depăşit vârsta de 30 de ani şi care pur şi simplu nu mănâncă”, a spus Emma Thompson.
Vedeta britanică a dezvăluit un episod de acum câţiva ani, despre o colegă de platou. ”Producătorii i-au spus: «Vei slăbi câteva kilograme, nu-i aşa?». În contextul în care ea arăta absolut superb. Iar eu le-am zis: «Dacă veţi mai vorbi vreodată cu ea despre acest lucru, indiferent în ce mod, eu voi renunţa la acest film. Să nu mai faceţi asta niciodată!”, a dezvăluit Emma Thompson.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emma thompson , hollywood
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 31 martie 2017 / 10:53

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!