Cum să faci gem de căpşune fără zahăr

  • 222 afişări
18 iunie 2018

Cum să faci gem de căpşune fără zahăr

 
 
Ela Crăciun a mărturisit că are o slăbiciune pentru căpşune, motiv pentru care a dezvăluit reţeta pentru gem de căpşune, fără zahăr şi alţi aditivi. 
 
 
Sunt trei metode prin care se poate face face gem sau dulceaţă de căpşune. Prima metodă este cea clasică, în care fructele se fierb la o temperatură foarte scăzută, în propriul lor suc, a doua în care se foloseşte un gelifant fără zahăr şi a treia, cea în care se folosesc semninţe de chia, care dau o consistenţă de gelifiant.
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gem , capsune
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!