Tartă de dovleac cu scorţişoară

  • 200 afişări

 Tartă de dovleac cu scorţişoară

24 noiembrie 2017


Dacă îţi place gustul de dovleac, această reţetă cu siguranţă va deveni preferata ta.

Ingrediente:

430 g dovleac dat la blender
350 ml lapte
1 aluat congelat
2 ouă
150 g zahăr
1 linguriţă scorţişoară pudră
1/2 linguriţă sare
1/2 linguriţă ghimbir măcinat
1/4 linguriţă cuişoare pudră


Mod de preparare:
Se amestecă zahărul împreună cu scorţişoara, sarea, ghimbirul şi cuişoarele pudră. Separat, se bat ouăle într-un bol. Se combină dovleacu şi compoziţia cu zahăr, iar treptat se încorporează laptele.
Se întinde aluatul într-o tavă rotundă, îndepărtând excesul. Se toarnă umplutura peste el, apoi se dă la cuptorul bine încins pentru 15 minute. Se reduce focul şi se lasă pentru încă 40 se minute sau până când trece testul cu scobitoarea. Se lasă la răcit o oră înainte de a scoate tarta din tavă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tarta , dovleac
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!