Amna şi-a retras copilul de la grădiniţă: "Nu puteam sta cu el în spital"

  • 2115 afişări


Amna şi-a retras copilul de la grădiniţă: "Nu puteam sta cu el în spital"

12 decembrie 2017

Galerie foto

Amna şi-a retras copilul de la grădiniţă: "Nu puteam sta cu el în spital"Amna şi-a retras copilul de la grădiniţă: "Nu puteam sta cu el în spital"Amna şi-a retras copilul de la grădiniţă: "Nu puteam sta cu el în spital"Amna şi-a retras copilul de la grădiniţă: "Nu puteam sta cu el în spital"

 

Când fiul ei s-a îmbolnăvit la grădiniţă, Amna a hotărât să-l retragă pentru o perioadă.


Pentru noua piesă, Amna a colaborat cu fiul ei, acolo unde David va avea o mică partitură.

"A împlinit 3 ani şi patru luni. O să apară în noul videoclip şi o să cânte la final. Eu am aflat în ajunul Crăciunului că sunt însărcinată. L-am dus la grădiniţă şi a luat nişte viroze. Eu aveam multă treabă şi nu puteam sta cu el în spital, aşa că am preferat să îl iau cu mine peste tot. Acum a făcut şi varicelă, dar după ce o să îşi revină o să se întoarcă la grădiniţă. Acum aştept prima lui iubită pentru că am auzit că o să se îndrăgostească pe la 4 ani", a declarat Amna pentru Antena Stars.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amna , copil
Comentarii / 1
  • Ai un calculator si conexiune la internet? Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim o oportunitate de a lucra online. Oportunitate part-time uriasa! Noi am veriticat deja acest sistem! Viitorul depinde de vointa ta! Informatii adi_uifelean@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!