Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi. Dezvăluirea emoţionantă a artistei

  • 1459 afişări

Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi. Dezvăluirea emoţionantă a artistei

14 septembrie 2017


Selena Gomez a dezvăluit că a suferit un transplant de rinichi, mulţumindu-i prietenei sale, care şi.a sacrificat un organ pentru ea.
 

Cântăreaţa a stat departe de lumina reflectoarelor de câteva luni bune, iar acum a dezvăluit şi care a fost motivul.

Alături de o imagine din spital, alături de prietena ei cea mai bună, Selena a explicat faptul că a primit un rinichi nou, în lupta sa cu afecţiunea de care suferă, lupus. Aceasta a mai postat o imagine în care arată cicatricea uriaşă rămasă în urma intervenţiei chirurgicale.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


Artista a scris pe Instagram pentru cei 125 de milioane de followei: "Sunt conştientă că unii dintre fanii mei au observat că am fost mai retrasă o parte a verii şi s-au întrebat de ce nu-mi promovez noile cântece, de care sunt foarte mândră.

Dar am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi, din cauza lupusului. Nu am cuvinte să-i mulţumesc superbei mele prietene, Francia Raisa. Ea mi-a dăruit cel mai grozav cadou, donându-mi un rinichi. Sunt incredibil de norocoasă. Lupus continuă să fie o afecţiune neînţeleasă, dar se fac progrese."

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: selena gomez , rinichi
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!