Sorana, dezvăluiri despre divorţ: ”Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare,că am ratat toată viaţa”

  • 74 afişări
Sorana, dezvăluiri despre divorţ: ”Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare,că am ratat toată viaţa”

22 septembrie 2017

Galerie foto

Sorana, dezvăluiri despre divorţ: ”Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare,că am ratat toată viaţa”Sorana, dezvăluiri despre divorţ: ”Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare,că am ratat toată viaţa”Sorana, dezvăluiri despre divorţ: ”Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare,că am ratat toată viaţa”Sorana, dezvăluiri despre divorţ: ”Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare,că am ratat toată viaţa”

Sorana nu se sfieşte să-şi deschidă sufletul şi să vorbească despre depresia care a pus stăpânire pe ea în momentul în care a aflat că a fost înselată de fostul soţ.

Dar pentru că a trecut cu brio peste toate acestea, cântăreaţa vrea să tragă un semnal de alarmă prezentând celor care urmăresc emisiunea simptomele pe care ea le-a resimţit într-un dintre cele mai negre perioade din viaţă.

”Depresia este o boală şi trebuie tratată ca atare. Nediscutată, netratată, ea poate să se dezvolte şi să crească şi poate fi chiar sfârşitul. Trebuie foarte multă atenţie la cum te simţi şi să faci diferenţa între astăzi am o zi proastă şi starea mea este este permanent proastă. Şi o s-o descoperim în primul rând la momentul în care ne aşezăm în pat să dormim şi nu putem. Şi nici măcar un gând nu are început şi sfârşit. Eşti constant ca un fum negru, ca şi când cineva ţi-ar fuma creierul. Apoi e starea greoaie de dimineaţă. Şi nu mă refer la puţină oboseală, mă refer la faptul că nu te-ai mai ridica deloc din pat. Deloc! Şi ai amâna în permanenţă toate lucrurile pe care le ai de făcut. Nu vrei să vezi pe nimeni, nu ai chef de prieteni.  Aveam senzaţia că sunt ciută, că sunt urâtă, grasă, nefolositoare, că am ratat toată viaţa”, mărturiseşte cu sinceritate Sorana.

Artista spune că a avut gânduri mai negre decât îşi putea imagina şi, acum, că a reuşit să treacă peste acea perioadă, se simte şi mai puternică.

”Toate aceste gânduri netratate, combinate cu insomnia sunt foarte periculoase. Şi te duc la acel moment la care ajunsesem eu, unde îmi doream să mor. Aş fi vrut să mă duc la culcare şi să nu mă mai trezesc. Nu aveam curaj să-mi fac rău, dar îmi doream să se stingă tot. Oamenii trebuie să ştie că toate acestea sunt periculoase şi boala asta trebuie tratată”, avertizează Sorana.

Despre relaţia cu fostul soţ, cu familia ei, despre actuala poveste de dragoste şi despre alte multe lucruri surprinzătoare din viaţa ei, Sorana vorbeşte deschis în cadrul emisiunii difuzată duminică, de la 16.30, la Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sorana , depresie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!