Amy Schumer, dezvăluiri intime

  • 50437 afişări
Amy Schumer, dezvăluiri intime

13 septembrie 2017

Într-un interviu recent, Amy Schumer (35 de ani) a povestit despre cum şi-a pierdut virginitatea, la 17 ani, şi care nu a fost deloc o experienţă de vis.
 


“Prima mea experienţă sexuală nu a fost una frumoasă. Nu m-am gândit la asta până când am recitit jurnalul meu”, spune Amy. “Când s-a întâmplat, am scris despre asta a fost ca o chestie banală. Scriam ceva de genul: … şi atunci m-am uitat în jos şi am văzut că a intrat în mine. El tot spunea că îi pare aşa de rău şi că nu îi vine să creadă că a făcut asta”.

De asemenea, actriţa de comedie – celebră pentru glumele sale sexuale din show-urile de stand-up – a mai povestit şi cum, în timpul facultăţii la Towson University din Maryland, şi-a dezvoltat sexualitatea şi s-a culcat cu numeroşi bărbaţi, dar asta nu a făcut-o să se simtă mai bine sau mai puternică. Oarecum normal, căci nu de-acolo provine puterea personală, dar revenind. “Am decis că o să mi-o trag fără să-mi pese. În ultimul an, am ajuns de la a fi făcut sex cu doi tipi la zece. A fost o perioadă naşpa. Nu mi-au plăcut tipii ăia, dar voiam să mă placă”.

Galerie foto

vezi galeria 8 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amy schumer , foto
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!