Andreea Mantea merge mai departe! A revenit la „WOWBiz”

  • 2570 afişări
Andreea Mantea merge mai departe! A revenit la „WOWBiz”

06 ianuarie 2016

Frumoasa Andreea Mantea prezintă iar alături de Mădălin Ionescu show-ul „WOWBiz”, la Kanal D. Cele două vedete au mai prezentat împreună acestă emisiune începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes.

 Andreea Mantea a declarat că se bucură că prezintă iar această emisiune, care se poate urmări de luni pana joi, de la 22:30, la Kanal D.

 „Am fost foarte legată de acest proiect şi, chiar dacă la un moment dat drumul meu a mers în altă direcţie, iată că mă întorc plină de bucurie şi de încredere alături de familia Kanal D”, a spus Andreea.

Frumoasa prezentatoare a reuşit să treacă pentru problemele afective şi să se concentreze pe carieră, după ce s-a despărţit defintiv de tatăl copilului ei. Din relaţia cu luptătorul de K1, Cristi Mitrea, Andreea a născut în luna mai un băieţel - David Andrei - pe care îl creşte singură. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!