Cum arată Brooke Shields la 50 de ani (FOTO)

  • 23855 afişări
Cum arată Brooke Shields la 50 de ani (FOTO)

04 februarie 2016

“Laguna albastră”, în care adolescenta Brooke Shields a făcut senzaţie, a fost declarată una dintre cele mai romantice pelicule americane a tuturor timpurilor.

Personajele Emmeline Lestrange, interpretată de Brooke Shields şi Richard Lestrange interpretat de către Christopher Atkins au fost îndrăgite de milioane de oameni, pentru naturaleţea lor.

Mult timp, frumoasa Brooke Shields a fost supranumită virgina Hollywood-ului şi curtată de mulţi bărbaţi. Cel care a reuşit să-i fure inima a fost tenismenul Andre Agassi, alături de care a încercat să formeze o familie în anul 1997. Din păcate, cuplul a divorţat în 1999, iar Agassi s-a declarat fericit că a scăpat de toanele soţiei.

Actriţa americană s-a recăsătorit în 2011 cu Chris Henchy şi are doi copii: Rowan Francis Henchy şi Grier Hammond Henchy. În prezent, în vârstă de 50 ani, Brooke Shields şi-a păstrat frumuseţea, dar vârsta şi-a pus amprenta pe chipul şi trupul ei. Pe data de 3 februarie a fost invitată la Opera din Viena, aşa că o puteţi vedea în pozele de mai jos cum arată acum.

 

Foto: Hepta.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 februarie 2016 / 05:50

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    _ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

  • laguna albastra parca e adam si eva

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!