Cum fac astronauţii amor în spaţiu. Secretul a ieşit la iveală

  • 44908 afişări

Cum fac astronauţii amor în spaţiu. Secretul a ieşit la iveală

06 iunie 2017


Poate mulţi dintre voi v-aţi întrebat cum astronauţii, cei care stau ani întregi suspendaţi în spaţiu, pot face amor într-un mediu atât de dificil.
 


Un articol publicat în cotidianul englez The Guardian susţine că astronauţii americani şi cei ruşi fac dragoste în spaţiu. Cercetătorii ruşi dezmint, însă, informaţia.

În timp ce NASA nu s-a pronunţat categoric asupra sexului în spaţiu, un medic dezvăluie că nu ştie cu exact cei fac aştia când sunt în misiune, pentru că în cabinele unde aceştia dorm nu există camere de luat vederi.

Galerie foto

vezi galeria 9 foto


Psihologul Peter Pesanto explică cu relaţiile sociale şi emoţionale apărute în locuri închise, ca navetele spaţiale. "Va trebui să se decidă cum va fi reglementată viaţă echipajelor mixte, chiar dacă vor fi dezbateri aprinse pe această tema", anunţă consilierul NASA, Paul Root Wolpe, bioetician la Universitatea din Pennsylvania.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: astronautii , spatiu
Comentarii / 3
  • ...Scuze, ,,astronautii'' cu doi i!

  • Stire de ...ahat! Exista pe google o aplicatie(daca nu stiati ) ,,translate'' si niste ,,nechemati'' in ale jurnalismului posteaza(tradus fara sa mai verifice!) ce vad pe la altii...
    Totusi cum fac sex astronauti, ca nu m-ati lamurit cu imaginile alea?!....

  • "...nu ştie cu exact cei fac aştia când...". Se poate si mai bine?.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!