Cum s-a îmbrăcat iubita lui Cristi Boureanu, elevă în clasa a XII-a

  • 53045 afişări
Cum s-a îmbrăcat iubita lui Cristi Boureanu, elevă în clasa a XII-a

17 septembrie 2015

După mult mediatizatul divorţ de Valentina Peline, politicianul Cristi Boureanu a ajuns în braţele unei alte manechine, o tânără care tocmai a trecut în clasa a XII-a.

Laura Dincă are 18 ani şi este elevă în ultimul an de liceu. Pe vremea când a început relaţia cu fostul politician, Laura era în clasa a XI-a şi învaţa la un liceu din Constanţa, oraşul său natal. Pentru că relaţia celor doi a devenit una serioasă, politicianul i-a propus tinerei să se mute împreună, în Bucureşti. Astfel, potrivit apropotv.ro, la sfârşitul anului şcolar trecut, Laura s-a transferat în Bucureşti, la Liceul Internaţional.

Pe 14 septembrie, Laura a început şcoala, ea fiind acum în clasa a XII-a. Pentru a nu stârni comentarii răutăcioase, tânăra s-a îmbrăcat extrem de simplu, într-un pantalon negru şi o bluză albă.

 

Foto: Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 10
  • Tot a lansat presedintele cu 6-2=4 case proiectul de tara "Romania educata". Poate educa si fatucele astea sa invete carte nu sa stea cu bosorogi doar pentru bani.

  • asa ceva as ciocani si eu. il suge de bani... :)) dar totusi sa se mute cu asta... o lume stricata.

  • bai tu esti nebun bai tu esti prost

  • eu cred ca e bagaboanta

  • Gresit. Nu el o sa-si bata joc de ea ci viceversa. Se pare ca Boureanu este o copie palida a lui Irinel. Le ia din fasa, le tuneaza si nu apuca sa se bucure prea mult de ele. Cand fetitele cresc si prind gust de... barbat isi incep zborul din floare in floare pana se termina banetul sau vine DNA-ul. In majoritatea cazurilor fetele sunt incurajate chiar de catre parinti.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!